ESC Hungary

A Dal 2018

Interjúk a második válogató után

A Dal 2018 második válogatója után Laci elcsípett négy továbbjutót. Például Dánielfy Gergelyt, akit szembesítenek azzal, hogy hasonlít a produkciója Salvador Sobralhoz. Gergely egyébként sokszor visszanézte a portugál győztes produkcióját, de a többit mondja el ő!

A heavy metal áttörte a közmédia határait! Tudtátok, hogy az AWS már 11 éve létezik, de eddig a tömegmédia nem érdeklődött irántuk? Egyszer Lordinál már bejött az Eurovízió, megismerhetjük az együttes távlati terveit is. Sőt azt is megtudhatjuk, hogy A Dal nézőtere mennyi energiát tudott visszaadni az együttesnek.

A Sativus sokadjára magyarázza meg, hogy nem konkrétan a lányokra vonatkozik a dalszöveg, a zsűri reakciója pedig meglepő volt a frontember számára. Az még kiderül, hogy szellemesebb lesz-e a dalszöveg, illetve Lacinak feltűnt a sok résztvevő a színpadon, az Eurovízión pedig csak 6 lehet.

A yesyes nagyon hálás a közönség 9 pontjáért, sőt még a zsűritől is elcsattant egy 10-es! És azt is megtudhatjuk, hogy a csapat két tagját a kolesz vagy ez a dal hozta össze?

(life.hu)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top