ESC Hungary

Interjú

Interjúk Tel-Avivból: Portugália, Csehország, Görögország

Folytatódnak az interjúk sorozatai a napfényes Tel-Avivból. Az első elődöntő előtt Sanyi elkapott még jó pár versenyzőt, lássuk, kinek mi jár a fejében ezekben a napokban.

Portugália: Conan Osiris – Telemóveis

Portugália képviselője Conan Osíris elmondja hogy milyen hatások érték a munkásságát, mesél arról hogy milyen jelentősége volt annak hogy szülőhazája rendezett tavaly Eurovíziót, és elmeséli a dalszöveg mögött húzódó társadalmi problémákat is.

Csehország: Lake Malawi – Friend of a Friend

A fiúk elmondták, hogy a közösségi média által jött létre az együttes. Anthonynak szuper képei vannak és jó stílusú zenéket is posztolt, és közös ismerősök is voltak, gyakorlatilag ezek alapján nyert ügye volt. Meséltek arról is. hogy milyen tapasztalatokra tettek szert amikor a Thirty Seconds to Marsh előzenekara voltak.

Görögország: Katerine Duska – Better Love

Görögország képviselője elmondja hogy miért volt a görög tévé részéről a legjobb választás az ő produkcióját küldeni Tel-Avivba, mesél a daláról, az általa képviselt zenei stílusról, és természetesen üzen a magyar rajongóinak is.

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top