ESC Hungary

ESC 2018

Írország: Ryan O’Shaughnessy – Together

Győzelmek számát tekintve Írország az Eurovíziós Dalfesztivál legsikeresebb országa. Eddig hétszer sikerült megszerezniük a győzelemért járó trófeát, azonban az elmúlt években minden próbálkozásuk sikertelen. Az elmúlt négy évben egyszer sem sikerült az elődöntőből továbbjutni. Idén Írország ismét belsőválasztással választotta ki következő képviselőjét, aki talán végre véget vet a sikertelen próbálkozásoknak. Az RTÉ úgy döntött, hogy Ryan O’Shaughnessy utazik Portugália fővárosába, hogy képviselje Írországot a világ legnagyobb zenei versenyén.

Ryan gyermekszínészből lett popsztár. 2012-ben feltűnt az írországi The Voice-ban és a Britain’s Got Talent-ben is. A két verseny egyszerre volt, azonban miután elsőként kiesett a The Voice-ból, már minden probléma nélkül tudta folytatni a versenyzést a brit tehetségkutatóban, ahol egészen a döntő ötödik helyéig jutott.

Ryan versenydala a Together, amelyet Mark Caplice, Laura Elizabeth Hughes és Ryan közösen szerzett. A dalt május 8-án, az első elődöntő második felében hallhatjuk.

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top