ESC Hungary

ESC 2019

Írország: Sarah McTernan – 22

Írország volt az egyetlen ország, amelyik az utolsó pillanatig mélyen hallgatott mindenről: még az előadó nevét sem hozták nyilvánosságra. Néhány nappal ezelőtt azonban azt a hírt kaptuk, hogy ma jelentik be az ország indulóját. Nos, a bejelentés megtörtént. Sarah McTernan fogja képviselni a szigetországot a 64. Eurovíziós Dalfesztiválon.

A 25 éves lány 2015-ben lett ismert, amikor feltűnt az írországi The Voice című tehetségkutatóban. Rachel Steven csapatába került, és végül a harmadik helyen végzett. Már korábban is érdeklődött az Eurovízió iránt. Tavaly megpróbálta San Marinót képviselni, de nem sikerült bejutnia dalával a legjobbak közé, így már élőben nem bizonyíthatott. Most azonban végre valóra válik az álma, miután RTÉ felkérte Írország képviseletére.

Az énekesnő a 22 című dalt fogja előadni. A dal szerzői Janieck, Marcia “Misha” Sondeijker és Roulsen. Sarah-t május 16-án a második elődöntő első felében láthatjuk majd a tel-avivi Eurovízió színpadán.

(escxtra.com)

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2022

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top