ESC Hungary

ESC 2019

Írország: Sarah McTernan – 22

Írország volt az egyetlen ország, amelyik az utolsó pillanatig mélyen hallgatott mindenről: még az előadó nevét sem hozták nyilvánosságra. Néhány nappal ezelőtt azonban azt a hírt kaptuk, hogy ma jelentik be az ország indulóját. Nos, a bejelentés megtörtént. Sarah McTernan fogja képviselni a szigetországot a 64. Eurovíziós Dalfesztiválon.

A 25 éves lány 2015-ben lett ismert, amikor feltűnt az írországi The Voice című tehetségkutatóban. Rachel Steven csapatába került, és végül a harmadik helyen végzett. Már korábban is érdeklődött az Eurovízió iránt. Tavaly megpróbálta San Marinót képviselni, de nem sikerült bejutnia dalával a legjobbak közé, így már élőben nem bizonyíthatott. Most azonban végre valóra válik az álma, miután RTÉ felkérte Írország képviseletére.

Az énekesnő a 22 című dalt fogja előadni. A dal szerzői Janieck, Marcia “Misha” Sondeijker és Roulsen. Sarah-t május 16-án a második elődöntő első felében láthatjuk majd a tel-avivi Eurovízió színpadán.

(escxtra.com)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top