ESC Hungary

Eurovízió 2019

Izrael 2019: Kobi Marimi a Rising Star győztese

Izrael idén újra a Rising Star segítségével választotta ki indulóját az Eurovíziós Dalversenyre. A formátum igazán bevált Izraelnek, ugyanis eddig minden alkalommal sikerült az elődöntőből továbbjutnia az így kiválasztott izraeli versenyzőnek, tavaly pedig a trófeát is sikerült megszerezni.

Az ország már hónapok óta kereste azt a tehetséges énekest, aki Netta után képviselheti az országot, ma este pedig meg is találták. Ő Kobi Marimi, aki a műsor első pillanatától kezdve az idei évad egyik legnagyobb kedvence volt. Gratulálunk!

A zsűri és a közönség összesített szavazatai:

  1. Kobi Marimi – 215 pont
  2. Ketreyah – 165 pont
  3. Shefita – 160 pont.

A dalt egy későbbi időpontban fogják bemutatni. A dalok beküldésére február 17-ig van lehetőség, a végső döntés február 24-én fog megszületni, a premierre azonban egészen márciusig kell várnunk.

(wiwibloggs.com)

 

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top