ESC Hungary

ESC 2019

Lengyelország: Tulia – Pali Się

Lengyelország február közepén jelentette be, hogy a Tulia nevű formáció fogja őket képviselni a tel-avivi Eurovízión, ma pedig végre a dalt is bemutatták.

A Tulia egy négy tagból álló együttes, melynek tagjai Patrycja Nowicka, Dominika Siepka, Joanna Sinkiewicz és Tulia Biczak. A lányok a modern zenét a népzenei hangzással ötvözik. Az együttes 2017-ben alakult, népszerűségüket a Depeche Mode “Enjoy the Silence” című dalának feldolgozásával szerezték, amelyet több mint 3 milliószor töltöttek le. Másik ismert feldolgozásuk – a Metallica egyik dala – jelenleg közel 5 milliós megtekintésnél jár a YouTube-on. 2018-ban 3 díjat nyertek Opelében a legrégebbi és legfontosabb lengyel zenei fesztiválon. Emellett számos nyári fesztiválon léptek fel. Debütáló albumuk platinalemez lett.

A lányok a Pali Się című dalt fogják előadni a 64. Eurovíziós Dalfesztivál színpadán. Lengyelország az Eurovízió első elődöntőjének első felében fog szerepelni.

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top