ESC Hungary

ESC 2019

Lengyelország: Tulia – Pali Się

Lengyelország február közepén jelentette be, hogy a Tulia nevű formáció fogja őket képviselni a tel-avivi Eurovízión, ma pedig végre a dalt is bemutatták.

A Tulia egy négy tagból álló együttes, melynek tagjai Patrycja Nowicka, Dominika Siepka, Joanna Sinkiewicz és Tulia Biczak. A lányok a modern zenét a népzenei hangzással ötvözik. Az együttes 2017-ben alakult, népszerűségüket a Depeche Mode “Enjoy the Silence” című dalának feldolgozásával szerezték, amelyet több mint 3 milliószor töltöttek le. Másik ismert feldolgozásuk – a Metallica egyik dala – jelenleg közel 5 milliós megtekintésnél jár a YouTube-on. 2018-ban 3 díjat nyertek Opelében a legrégebbi és legfontosabb lengyel zenei fesztiválon. Emellett számos nyári fesztiválon léptek fel. Debütáló albumuk platinalemez lett.

A lányok a Pali Się című dalt fogják előadni a 64. Eurovíziós Dalfesztivál színpadán. Lengyelország az Eurovízió első elődöntőjének első felében fog szerepelni.

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top