ESC Hungary

Eurovízió 2020

Ma este: Eurovíziós Dalünnep 2020!

Szokatlan az idei év eurovíziós szempontból. A szervezők két különleges műsorral is szeretnék kitölteni az űrt, hogy megmaradjon az Eurovíziós hét izgalma. Az Eurovíziós Dalünnep 2020 ma, kedden 21 órától indul és csütörtökön 21 órátül lesz a második része, az Eurovízió hivatalos YouTube csatornáján. Ez a két show fogja kiegészíteni a holland közmédiumok szombat estére készített műsorát, az Eurovízió: Gyújts fényt Európa! címmel. Mindhárom műsor az eredeti eurovíziós események, vagyis a két elődöntő és a nagy döntő időpontjában fog indulni.

Az Eurovíziós dalünnepen az elődöntők hivatalos rajtsorrendjében lesznek bemutatva a dalok, kiegészülve három-három automatikus döntős országgal. Kedden este Hollandia, Németország és Olaszország csatlakozik az elődöntős felhozatalhoz. Kölönleges produkciókat is láthatunk: például ahogyan Elvis elénekli a The Roop ‘”On Fire” című dalát, vagy a Little Big „UNO” című dala akusztikus verzióban is egészen különleges lesz. A klasszikus eurovíziós „Cseréld ki a stílust” játék folytatódik!

A május 14 csütörtöki műsorban a második elődöntő dalai szerepelnek rajtsorrendben, kiegészülve a francia, spanyol és brit dalokkal. Itt is lesznek különleges produkciók is.

A YouTube alkotói közössége is bekapcsolódik a műsorba és reakció videók fogják színesíteni a műsort. Itt láthatjuk az első rajongói rekapitulációs filmet, vagyis a dalok elhangzása utáni összegző videóban a rajongók fognak szerepelni dalonként 20 másodperc erejéig. Körülbelül 900 rajongói videó érkezett!

A műsorokat az Eurovízió Youtube csatornája közvetíti kedden és csütörtökön este 9-től.

(eurovision.tv)

About Author

Ma este: Eurovíziós Dalünnep 2020!
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top