ESC Hungary

Eurovízió 2020

Ma este: Eurovíziós Dalünnep 2020!

Szokatlan az idei év eurovíziós szempontból. A szervezők két különleges műsorral is szeretnék kitölteni az űrt, hogy megmaradjon az Eurovíziós hét izgalma. Az Eurovíziós Dalünnep 2020 ma, kedden 21 órától indul és csütörtökön 21 órátül lesz a második része, az Eurovízió hivatalos YouTube csatornáján. Ez a két show fogja kiegészíteni a holland közmédiumok szombat estére készített műsorát, az Eurovízió: Gyújts fényt Európa! címmel. Mindhárom műsor az eredeti eurovíziós események, vagyis a két elődöntő és a nagy döntő időpontjában fog indulni.

Az Eurovíziós dalünnepen az elődöntők hivatalos rajtsorrendjében lesznek bemutatva a dalok, kiegészülve három-három automatikus döntős országgal. Kedden este Hollandia, Németország és Olaszország csatlakozik az elődöntős felhozatalhoz. Kölönleges produkciókat is láthatunk: például ahogyan Elvis elénekli a The Roop ‘”On Fire” című dalát, vagy a Little Big „UNO” című dala akusztikus verzióban is egészen különleges lesz. A klasszikus eurovíziós „Cseréld ki a stílust” játék folytatódik!

A május 14 csütörtöki műsorban a második elődöntő dalai szerepelnek rajtsorrendben, kiegészülve a francia, spanyol és brit dalokkal. Itt is lesznek különleges produkciók is.

A YouTube alkotói közössége is bekapcsolódik a műsorba és reakció videók fogják színesíteni a műsort. Itt láthatjuk az első rajongói rekapitulációs filmet, vagyis a dalok elhangzása utáni összegző videóban a rajongók fognak szerepelni dalonként 20 másodperc erejéig. Körülbelül 900 rajongói videó érkezett!

A műsorokat az Eurovízió Youtube csatornája közvetíti kedden és csütörtökön este 9-től.

(eurovision.tv)

About Author

Ma este: Eurovíziós Dalünnep 2020!
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top