ESC Hungary

Rajongunk

Madonna lehet a 2019-es Eurovízió sztárfellépője

Izrael valami nagy dologra készül. Madonna, a nemzetközileg elismert énekesnő, a pop királynője lehet a 2019-es Eurovíziós Dalfesztivál sztárfellépője Tel-Avivban.

Ha ez végül megtörténik, akkor a verseny történetének egyik fontos mérföldkövéről beszélhetünk majd. Az Eurovízió rajongói örömmel fogadják, ha egy világsztár lép fel  a verseny színpadára, bár eddig nem sokszor fordult elő ilyen.

Az izraeli média szerint egy ideje már zajlanak a tárgyalások Madonnával. Értesüléseik szerint az énekesnő szívesen repül Tel-Avivba és lép fel a májusi Eurovízión.  A megállapodás akkor fog megszületni, ha az énekesnőnek és az izraeli közmédiának sikerül egyezségre jutni az anyagi dolgokkal kapcsolatban.

Már a korábbi években is zajlottak tárgyalások a verseny szervezői és világsztárok között. 2016-ban a svédeknek sikerült megállapodni Justin Timberlake-kel, így az énekes fellépett a stockholmi Globe Arénában. 2017-ben Lady Gaga lett volna a sztárvendég, aki hajlandó lett volna ingyen fellépni a kijevi Eurovízión, amennyiben az ukránok biztosítanak 100-200 ezer dollárt az énekesnő gigantikus produkciójára. Az ukránok végül sokallták ezt az összeget, így Ruslana, a 2004-es Eurovíziós Dalfesztivál győztese próbálta meg elkápráztatni a nézőket.

Hogy merhetnek-e álmodni az Eurovízió rajongói, és idén sikerül-e megállapodni Madonnával, az valószínűleg hamarosan kiderül, addig is ajánljuk meghallgatásra Madonna egyik legismertebb dalát, a Hung up-ot:

(esctoday.com)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top