ESC Hungary

Rajongunk

Madonna lehet a 2019-es Eurovízió sztárfellépője

Izrael valami nagy dologra készül. Madonna, a nemzetközileg elismert énekesnő, a pop királynője lehet a 2019-es Eurovíziós Dalfesztivál sztárfellépője Tel-Avivban.

Ha ez végül megtörténik, akkor a verseny történetének egyik fontos mérföldkövéről beszélhetünk majd. Az Eurovízió rajongói örömmel fogadják, ha egy világsztár lép fel  a verseny színpadára, bár eddig nem sokszor fordult elő ilyen.

Az izraeli média szerint egy ideje már zajlanak a tárgyalások Madonnával. Értesüléseik szerint az énekesnő szívesen repül Tel-Avivba és lép fel a májusi Eurovízión.  A megállapodás akkor fog megszületni, ha az énekesnőnek és az izraeli közmédiának sikerül egyezségre jutni az anyagi dolgokkal kapcsolatban.

Már a korábbi években is zajlottak tárgyalások a verseny szervezői és világsztárok között. 2016-ban a svédeknek sikerült megállapodni Justin Timberlake-kel, így az énekes fellépett a stockholmi Globe Arénában. 2017-ben Lady Gaga lett volna a sztárvendég, aki hajlandó lett volna ingyen fellépni a kijevi Eurovízión, amennyiben az ukránok biztosítanak 100-200 ezer dollárt az énekesnő gigantikus produkciójára. Az ukránok végül sokallták ezt az összeget, így Ruslana, a 2004-es Eurovíziós Dalfesztivál győztese próbálta meg elkápráztatni a nézőket.

Hogy merhetnek-e álmodni az Eurovízió rajongói, és idén sikerül-e megállapodni Madonnával, az valószínűleg hamarosan kiderül, addig is ajánljuk meghallgatásra Madonna egyik legismertebb dalát, a Hung up-ot:

(esctoday.com)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top