ESC Hungary

Eurovízió 2016

Magyarország második próbája

Magyarország (c) Thomas Hanses EBU

Tudósító: Klész Imre
Forrás: oikotimes.com – escdaily.com – wiwibloggs.com – escbubble.com

A magyar delegáció a második próbára változtatásokat kért, a vizuális megjelenésen egy hurrikán képét próbálták a színpadra varázsolni. A kameramozgásokon is javítottak.

A próbát követő sajtótájékoztatón Freddie elmondta, hogy ősz elejére tervezi kiadni első önálló albumát, 10-12 dallal.

Az oikotimes.com szakértői megjegyezték, hogy a Pioneer egy valóban nagyon jó dal, az énekes hangja kiváló. Főleg figyelembe véve azt is, hogy sok női énekes van idén. Első ránézésre olyan, mintha ismét a Koppenhágában fellépő előadót küldte volna Magyarország. Annak ellenére hogy a dal nagyon jó, szomorú, hogy az utóbbi 2-3 évben hasonló tipusú dalokat küldenek a versenyre. Sikerülhet a döntőbe jutás, de ez talán az utolsó alkalom, hogy ilyen dallal tovább lehessen jutniuk. Hasonló a helyzet mint Németországgal. Amióta megnyerték az Eurovíziót, azóta hasonló tipusú jazz-es dalokkal próbálkoznak, és tavaly is utolsók lettek. Valami újat, frisset is kellene mutatni végre. Mindenesetre biztonsági játékot játszik Magyarország, a bevált recepttel.

Az ESC Daily szerkesztői megjegyzik, hogy látható a fejlődés az előző próbához képest. A kameramunka jobb lett, nincs több kaotikus kameramozgás, és nagyon szép közeli képeket kapnak el a kamerák Freddie-ről, a dobosról és a háttérvokálosokról.

A WiwiBloggs szerkesztője szerint többet nyújtott Freddie az első próbához képest, még mindig helyes, és ütős a koszos hangja. És még mindig olvadozó LED sziklákon áll. A produkció minden részlete jobban kidolgozott, profi, indulásra kész. Magabiztosságot és szexiséget sugároz a küzdelmet kifejező énekteljesítményével.

Az ESC Bubble csapatának élő közvetítésében vegyes érzéseket találunk. A színpadra állítás és a ruházat olyan, mint hétfőn is (és amit a nemzeti döntőben is) láthattunk. A dobos még mindig nem fektet túl sok energiát abba, hogy a hihető dobolást produkáljon, a dobok inkább csak kellékek a tánchoz. Az éneklés erőteljes, habár van néhány megkérdőjelezhető pillanat, a dal jól működik.

Comments

Legnépszerűbbek

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2021

To Top
%d bloggers like this: