ESC Hungary

Eurovízió 2016

Magyarország második próbája

Tudósító: Klész Imre
Forrás: oikotimes.com – escdaily.com – wiwibloggs.com – escbubble.com

A magyar delegáció a második próbára változtatásokat kért, a vizuális megjelenésen egy hurrikán képét próbálták a színpadra varázsolni. A kameramozgásokon is javítottak.

A próbát követő sajtótájékoztatón Freddie elmondta, hogy ősz elejére tervezi kiadni első önálló albumát, 10-12 dallal.

Az oikotimes.com szakértői megjegyezték, hogy a Pioneer egy valóban nagyon jó dal, az énekes hangja kiváló. Főleg figyelembe véve azt is, hogy sok női énekes van idén. Első ránézésre olyan, mintha ismét a Koppenhágában fellépő előadót küldte volna Magyarország. Annak ellenére hogy a dal nagyon jó, szomorú, hogy az utóbbi 2-3 évben hasonló tipusú dalokat küldenek a versenyre. Sikerülhet a döntőbe jutás, de ez talán az utolsó alkalom, hogy ilyen dallal tovább lehessen jutniuk. Hasonló a helyzet mint Németországgal. Amióta megnyerték az Eurovíziót, azóta hasonló tipusú jazz-es dalokkal próbálkoznak, és tavaly is utolsók lettek. Valami újat, frisset is kellene mutatni végre. Mindenesetre biztonsági játékot játszik Magyarország, a bevált recepttel.

Az ESC Daily szerkesztői megjegyzik, hogy látható a fejlődés az előző próbához képest. A kameramunka jobb lett, nincs több kaotikus kameramozgás, és nagyon szép közeli képeket kapnak el a kamerák Freddie-ről, a dobosról és a háttérvokálosokról.

A WiwiBloggs szerkesztője szerint többet nyújtott Freddie az első próbához képest, még mindig helyes, és ütős a koszos hangja. És még mindig olvadozó LED sziklákon áll. A produkció minden részlete jobban kidolgozott, profi, indulásra kész. Magabiztosságot és szexiséget sugároz a küzdelmet kifejező énekteljesítményével.

Az ESC Bubble csapatának élő közvetítésében vegyes érzéseket találunk. A színpadra állítás és a ruházat olyan, mint hétfőn is (és amit a nemzeti döntőben is) láthattunk. A dobos még mindig nem fektet túl sok energiát abba, hogy a hihető dobolást produkáljon, a dobok inkább csak kellékek a tánchoz. Az éneklés erőteljes, habár van néhány megkérdőjelezhető pillanat, a dal jól működik.

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top