ESC Hungary

A Dal 2018

Már egy órás a várólista 2 órával a pénztár nyitás után

Ma 11:00-kor kezdődött el az Eurovízió 2018 jegyértékesítésének újabb hulláma. Ez már a harmadik alkalom, amikor egy bizonyos mennyiségű jegyet áruba bocsájtanak. A jegyeket ezúttal a két elődöntőre, és elődöntőnként két főpróbára (zsűri show, családi show) értékesítenek, 5-140 euró közötti áron. Néhány jegyet értékesítenek a nagy döntőre is, itt 35-299 euró között mozognak az árak.

Bővebb infó:

Január 30-án indul a jegyértékesítés a 2018-as Eurovízió elődöntőire

Íme az aréna belső elrendezése

Aki az új rendszernek köszönhetően most áll be a sorba, azt valószínűleg ez az ablak fogja fogadni:

Aki jegyet szeretne vásárolni az elődöntőkre, vagy annak főpróbáira, annak ki kell várnia a sorát. Nekünk pélául 26641 vásárlót kell kivárni, és ha megunnánk a sétáló kék figurát, akkor email értesítést is kaphatunk a sorbanállás végéről. Körülbelül 7 percet vett igénybe a cikk elkészítése, ezalatt 3000-rel csökkent az előttünk állók száma.

Mindenkit nyomatékosan megkérünk, hogy csak a hivatalos jegyértékesítő blueticket.pt oldalon keresztül vásároljon jegyet.

(infenetwork.net)

Frissítés: az élő show-kra már elfogytak a jegyek, a második elődöntő zsűris döntőjére érdemes venni ma. Vagy kivárni az újabb hullámot. Viszont a legjobb jegyek gyorsan fogynak mint mindig.

14:00-kor már nincs várakozás, az első elődöntő élő közvetítésére még maradt pár jegy.

Az esgotado azt jelenti, hogy elfogyott.

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top