ESC Hungary

A Dal 2018

Már egy órás a várólista 2 órával a pénztár nyitás után

Ma 11:00-kor kezdődött el az Eurovízió 2018 jegyértékesítésének újabb hulláma. Ez már a harmadik alkalom, amikor egy bizonyos mennyiségű jegyet áruba bocsájtanak. A jegyeket ezúttal a két elődöntőre, és elődöntőnként két főpróbára (zsűri show, családi show) értékesítenek, 5-140 euró közötti áron. Néhány jegyet értékesítenek a nagy döntőre is, itt 35-299 euró között mozognak az árak.

Bővebb infó:

Január 30-án indul a jegyértékesítés a 2018-as Eurovízió elődöntőire

Íme az aréna belső elrendezése

Aki az új rendszernek köszönhetően most áll be a sorba, azt valószínűleg ez az ablak fogja fogadni:

Aki jegyet szeretne vásárolni az elődöntőkre, vagy annak főpróbáira, annak ki kell várnia a sorát. Nekünk pélául 26641 vásárlót kell kivárni, és ha megunnánk a sétáló kék figurát, akkor email értesítést is kaphatunk a sorbanállás végéről. Körülbelül 7 percet vett igénybe a cikk elkészítése, ezalatt 3000-rel csökkent az előttünk állók száma.

Mindenkit nyomatékosan megkérünk, hogy csak a hivatalos jegyértékesítő blueticket.pt oldalon keresztül vásároljon jegyet.

(infenetwork.net)

Frissítés: az élő show-kra már elfogytak a jegyek, a második elődöntő zsűris döntőjére érdemes venni ma. Vagy kivárni az újabb hullámot. Viszont a legjobb jegyek gyorsan fogynak mint mindig.

14:00-kor már nincs várakozás, az első elődöntő élő közvetítésére még maradt pár jegy.

Az esgotado azt jelenti, hogy elfogyott.

Comments
2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2021

To Top
%d bloggers like this: