ESC Hungary

Interjú

Nagy Bogi: A Holnap az életem egyik legnehezebb szakaszát meséli el

A Dal 2019 másik fiatal tehetségét, Nagy Bogit is az Ének Iskolájából ismertük meg. A fiatal lány élete azóta a feje tetejére állt, szombat este már A Dal színpadán fogja előadni első dalát, melyet Caramel írt neki. Sikerült vele kapcsolatba lépnem, majd megszületett ez a kis interjú, aminek köszönhetően jobban megismerhetjük Bogit.

Az Ének Iskolájának köszönhetően tettél szert ismertségre néhány évvel ezelőtt. Mi történt veled azóta?

Az Ének iskolája óta eltelt 4 év. Ezalatt gimnazista lettem, szerepeltem a Sztárban sztár+1 kicsi című műsorban és felköltöztem Budapestre.

Az Ének Iskolájában Caramel volt a tanárod. Ő a „Holnap” dalszerzője  is. Ebből úgy tűnik, hogy azóta is lelkiismeretesen támogat és segít mindenben. Tényleg így van ez?

Caramel 4 éve folyamatosan mindenben segít, amiért nagyon hálás vagyok.

Kik vannak hatással a zenei tevékenységedre? Ki a példaképed?

A szüleim. Ugye ők zenetanárok, ezért nyugodt szívvel kérek tőlük tanácsot bármilyen zenével kapcsolatos dologban. Illetve Caramel. Szerintem érthető miért.

Milyen körülmények között született meg a dalod?

Eredetileg a Holnap nem A Dal 2019-re íródott. Caramel még 2015-ben a fejébe vette, hogy Ő szeretné megírni az első dalomat, viszont várt, hogy kicsit tapasztaljak, érjek.

Miről szól a dalod? Mi a dal üzenete?

A „Holnap” az életem egyik legnehezebb szakaszát meséli el; az elszakadást az otthonomtól. 15 éves voltam, amikor elköltöztem, és úgy érzem, hogy ezt még mindig nem sikerült feldolgoznom. A dalommal azt szeretném üzenni, hogy azalatt a 3 perc alatt, amíg éneklek, mindenki emlékezzen vissza az otthonra, a gyermekkorra.

Milyen színpadképpel készültök a versenyre? Milyen látványra számíthatunk?

Nagyon szeretném, hogy a követőim/rajongóim minél jobban megismerhessenek ezért egy kedves, személyes színpadképpel készülök.

Mit vársz A Dal 2019-től? Milyen eredményre számítasz?

Ez egy csodálatos dolog, hogy A Dal 2019-ben “versenyezhetek” az első dalommal. Viszont ez lesz a harmadik televíziós műsorom, és most már minél jobban arra törekszem, hogy átéljem a pillatanokat, tapasztaljak. Igyekszem nem versenyként felfogni az egészet, hanem kiélvezni azt, hogy színpadon állhatok.

Mennyire követed az Eurovíziót? Melyik a kedvenc dalod a nagy versenyről?

Kiskorom óta családi program nézni az Eurovíziót, úgyhogy én eléggé képben vagyok a dolgokkal. A legnagyobb kedvencem a Euphoria.

A jövőre nézve milyen terveid vannak?

Caramellel folytatjuk a közös munkát, és igyekszünk minél több dalt készíteni. A zene mellett szeretnék az iskolában  minél jobban teljesíteni, majd nyelvvizsgázni.

Mit üzensz az ESC Hungary olvasóinak?

Remélem, hogy tetszeni fog a Holnap!

Nagy Boginak köszönjük szépen az interjút, A Dalban pedig sok sikert kívánunk!

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top