ESC Hungary

Napi Eurovízió 2017

Napi Eurovízió 2017: Bulgária

Az idei év legfiatalabb versenyzője, Kristian Kostov 2000. március 15-én született Moszkvában. Édesapja bolgár, édesanyja kazah. 6 éves korától a nagy népszerűségnek örvendő „Neposedy” gyerekkórusban énekelt, melynek tagjai között ott voltak a t.a.T.u.-s lányok és Szergej Lazarev is. Fiatal kora ellenére igen nagy színpadi tapasztalattal rendelkezik, mivel rengeteg koncerten és énekversenyen vett már részt. 2011-ben kezdte szólókarrierjét és az igazi áttörést a 2014-es orosz The Voice Kids hozta meg számára, melyben a korábbi Eurovízió győztes Dima Bilan mentorálta. A következő évben Bulgáriában próbált szerencsét és az X-Faktor 4. évadában második helyen végzett. Nem sokkal ezután szerződést kötött a Virginia records nevű lemezkiadóval és megjelent első saját dala, a „Ne si za men”, melyhez egy angol változat is készült. Következő dala a „Vdigam Level” nagyon sikeresnek bizonyult, hiszen 14 hétig állt a bolgár rádiós lejátszási listák élén és a Youtube-on is 6 milliós nézettségre tett szert pár hónap alatt. Kristiant jelenleg Bulgária egyik legjobb és legtehetségesebb énekeseként tartják számon, talán ennek is köszönhető, hogy 17 éves kora ellenére már most nagy rajongótáborral rendelkezik.

Az ország idei versenydalának a címe „Beautiful mess” (Gyönyörű zűrzavar). A dal szerzői Joacim Persson, Borislav Milanov, Sebastian Arman, Alex Omar és Alexander V. Blay. Ők írták Poli Genova „If love was a crime” című dalát is, ami a 4. helyen végzett tavaly Stockholmban. A Beautiful mess egy gyönyörű, érzelmekkel teli ballada, egy olyan párkapcsolatról szól, melynek semmiféle nehézség nem állhat útjába.

Személyes vélemény: Idén nagyon kevés dalra mondhatom azt, hogy mindjárt az első hallás után megtetszett, de a bolgár pont ilyen. Amikor először hallottam valamiért Loïc Nottet és a „Million Eyes” ugrott be róla, ez mindenképp pozitívum. Úgy gondolom, hogy Bulgária tavalyhoz hasonlóan megint egy nagyon jó eredményt fog hozni, én személy szerint nem fogok meglepődni egy Top 3-as helyezésen sem. Pontszám: 9/10.

Forrás: eurovision.tv, esckaz.com

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top