ESC Hungary

Napi Eurovízió 2017

Napi Eurovízió 2017: Németország

A 25 éves Isabella Levina Lueen Bonnban született, zenész családból származik. 9 évesen kezdett el komolyabban foglalkozni a zenével, első énekversenyét 2001-ben nyerte. 2010-ben egy londoni zeneiskolában folytatta tanulmányait, ahol az éneklés mellett dalszerzői tudását is tökéletesíthette. Az Eurovíziós válogatót remek lehetőségnek tartotta a reflektorfénybe kerüléshez, de a győzelemről álmodni sem mert volna. A versenyen körülbelül 2000 tehetséges énekest kellett legyőznie a siker érdekében.

Levina a „Perfect Life” (Tökéletes élet) című dallal próbál javítani Németország elmúlt évekbeli rossz sorozatán. A dal szerzői: Lindy Robbins, Dave Bassett és Lindsey Ray olyan hírességekkel dolgoztak már együtt, mint David Guetta, Demi Lovato, Anastacia. A „Perfect Life” szerint az élet egy kaland, mely arra ösztönöz minket, hogy a céljaink elérése érdekében merjünk kockázatokat vállalni, ne féljünk a hibázás lehetőségétől és a negatív szituációkban próbáljuk megtalálni a pozitív dolgokat.

Személyes vélemény: Németország visszatért ahhoz a válogató formához, melyet korábban Lena esetében használtak és ami meghozta számukra a várva várt sikert. Bár Levina valószínűleg nem fog beleszólni a győzelemért folyó harcba, de szerintem -a várakozásokkal ellentétben- nem is végez majd az utolsó helyek egyikén. Maga a dal kellemes, rádióbarát, energikus, én megelőlegezek nekik egy tisztes középmezőnyt. Pontszám: 8/10.

Forrás: eurovision.tv, esckaz.com

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top