ESC Hungary

Napi Eurovízió 2019

Napi Eurovízió 2019: Belgium

Belgiumot idén Eliot Vassamillet képviseli Wake Up című dalával, amelyet részben maga Eliot írt. A dal másik szerzője Pierre Dumoulin nem véletlenül lehet ismerős a rajongók számára: Pierre részt vett a City Lights megalkotásában is, ami 2 évvel ezelőtt Belgiumnak a 4. helyett hozta el.

Eliot a belga The Voice tehetségkutató 7. évadában tűnt fel. Pierre Dumoulint Eliot hangja és személyisége azonnal elvarázsolta, az első élő adás után meg is kereste a fiatal énekest. A két zenész első találkozásuk alkalmával jobban megismerte egymást, Eliot bemutatta hátterét, mesélt vágyairól és reményeiről. Hét évesen kapta meg első gitárját, két évig tanult zeneelméletet, nagy rajongója az angol popzenének és a melankólikus hangvételű daloknak. Amikor először hallotta a Wake Up demóját, azonnal beleszeretett.

A The Voice után koncerzetni kezdett Belgiumban, de Eliotnak a karrierje építése mellett koncentrálnia kell, hogy ebben az évben be tudja fejezni a középiskolát is.

A Wake Up a fiatalokat szeretné megszólítani, üzenete, hogy egy jobb világért aktívan kell tenni és összefogást igényel mindenkitől.

https://www.youtube.com/watch?v=17QXkQEckE4

(eurovision.tv)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top