Napi Eurovízió 2019

Napi Eurovízió 2019: Izrael

Izrael 1973-tól, 41 alkalommal vett részt az Eurovízión. Negyedik győzelmét érte el 2018-ban, így idén amellett hogy otthont ad a rendezvénynek, indulója automatikusan bekerül a döntőbe. Idén Kobi Marimi képviseli Izraelt az Eurovíziós Dalfesztiválon.

A 27 éves Kobi Marimi 13 évesen kezdte énekesi pályáját. A középiskola után színészetet tanult. Amíg az elmúlt években a színészi pályára koncentrált, nem szerzett professzionális zenei tapasztalatot.

Úgy döntött részt vesz az idei Rising Star tehetségkutatón. Az adások során Kobi egyre jobban felkeltette a közönség figyelmét egyedi zenei stílusával, végül meg is nyerte a versenyt, így ő képviselheti országát az idei Eurovíziós dalfesztiválon.

Miután megnyerte a versenyt kiválasztották az indulóját, aminek címe Home (Otthon). A dalt Ohad Shragai és Inbar Vaizman írta és szerezte. Teljesen ellentétje az előző évben győzelmet hozó Toy címú slágernek. A Home egy érzelmes ballada, ami kifejezetten Kobi számára íródott, beleépítve személyes élettörténetét és a küzdelmét.

(eurovision.tv)

Comments
14 éve kutatjuk az Eurovízió titkát!

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2020

To Top
%d bloggers like this: