ESC Hungary

Napi Eurovízió 2019

Napi Eurovízió 2019: Izrael

Izrael 1973-tól, 41 alkalommal vett részt az Eurovízión. Negyedik győzelmét érte el 2018-ban, így idén amellett hogy otthont ad a rendezvénynek, indulója automatikusan bekerül a döntőbe. Idén Kobi Marimi képviseli Izraelt az Eurovíziós Dalfesztiválon.

A 27 éves Kobi Marimi 13 évesen kezdte énekesi pályáját. A középiskola után színészetet tanult. Amíg az elmúlt években a színészi pályára koncentrált, nem szerzett professzionális zenei tapasztalatot.

Úgy döntött részt vesz az idei Rising Star tehetségkutatón. Az adások során Kobi egyre jobban felkeltette a közönség figyelmét egyedi zenei stílusával, végül meg is nyerte a versenyt, így ő képviselheti országát az idei Eurovíziós dalfesztiválon.

Miután megnyerte a versenyt kiválasztották az indulóját, aminek címe Home (Otthon). A dalt Ohad Shragai és Inbar Vaizman írta és szerezte. Teljesen ellentétje az előző évben győzelmet hozó Toy címú slágernek. A Home egy érzelmes ballada, ami kifejezetten Kobi számára íródott, beleépítve személyes élettörténetét és a küzdelmét.

https://www.youtube.com/watch?v=7d__XXiVJkE

(eurovision.tv)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top