ESC Hungary

Napi Eurovízió 2019

Napi Eurovízió 2019: Lettország

Lettországot a Carousel indie-pop együttes képviseli idén az Eurovíziós Dalfesztiválon a „That Night” című dallal. Az együttest 2015-ben alapította az énekes Sabine Zuga és a gitáros Marcis Vasilevskis. Kezdetekben lett előadók dalait dolgozták fel, de tavaly óta már saját dalokat is írnak.

A duó mert álmodni, amikor jelentkezett a lett dalválogató műsorba, amit végül meg is nyertek. Időközben a páros négyessé egészült ki, a basszus szekcióban Stanislav Judins foglal helyet, a doboknál pedig Mareks Logins.

Az együttes jelenleg debütáló albumán dolgozik, eközben már nagyon várják, hogy felléphessenek Tel Avivban. Hatalmas lehetőségnek érzik a szereplést, mert nemzetközi közönség előtt mutatkozhatnak be.

Daluk egy sötét és magányos éjszakáról szól, ahol még a csillagok sem ragyognak, és egy gondolat utat törve magának mindent szomorúvá tett. Hogy mi ez a gondolat, nem derül ki a dalból. Ebből a gondolatból csak az húzhat ki, akibe szerelmesek vagyunk, ő vezethet vissza minket az édenbe, de ő ezen az éjszakán nincs sehol.

https://www.youtube.com/watch?v=6j61TWsjcJY

(eurovision.tv)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top