ESC Hungary

Napi Eurovízió 2019

Napi Eurovízió 2019: Lettország

Lettországot a Carousel indie-pop együttes képviseli idén az Eurovíziós Dalfesztiválon a „That Night” című dallal. Az együttest 2015-ben alapította az énekes Sabine Zuga és a gitáros Marcis Vasilevskis. Kezdetekben lett előadók dalait dolgozták fel, de tavaly óta már saját dalokat is írnak.

A duó mert álmodni, amikor jelentkezett a lett dalválogató műsorba, amit végül meg is nyertek. Időközben a páros négyessé egészült ki, a basszus szekcióban Stanislav Judins foglal helyet, a doboknál pedig Mareks Logins.

Az együttes jelenleg debütáló albumán dolgozik, eközben már nagyon várják, hogy felléphessenek Tel Avivban. Hatalmas lehetőségnek érzik a szereplést, mert nemzetközi közönség előtt mutatkozhatnak be.

Daluk egy sötét és magányos éjszakáról szól, ahol még a csillagok sem ragyognak, és egy gondolat utat törve magának mindent szomorúvá tett. Hogy mi ez a gondolat, nem derül ki a dalból. Ebből a gondolatból csak az húzhat ki, akibe szerelmesek vagyunk, ő vezethet vissza minket az édenbe, de ő ezen az éjszakán nincs sehol.

https://www.youtube.com/watch?v=6j61TWsjcJY

(eurovision.tv)

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2022

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top