ESC Hungary

Napi Eurovízió 2020

Napi Eurovízió 2020: Lengyelország

Lengyelország ugyanabban az évben debüttált mint mi és ugyanekkor érték el eddigi legnagyobb sikerüket is. Edyta Górniak a To nie ja című dalal második lett, és ez mindeddig messze a legismertebb lengyel dal a versenyen.

A 17 éves Alicja Szemplińska Varsó közelében, Ciechanówban született és nőtt fel. Megnyerte a 2019-es a lengyel The Voice-ot, és a közönség szeretetét is

„Az R&B és a Soul mindig az én oldalamon álltak. Ezzel a zenével nőttem fel és még mindig ezeket a műfajokat élveztem leginkább.” Alicja, mint minden tinédzser, nagy álmokkal rendelkezik. 14 éves korában, miután nyert egy tévés zenei programot, Alicja találkozott Michael Jackson énektanárjával, Seth Riggs-szel, aki segített neki fejleszteni hangját.

Szabadidejében Alicja versekkel és rímekkel tölti meg a notebookját azzal a reménnyel, hogy azok hamarosan világot is láthatnak. Együtt dolgozott az Egyesült Királyságbeli Neve-sel az első kislemezén, amellyel milliónyi online megtekintés ért el.

Alicja fontos dalnak tekinti a Birodalmakat abban, hogy hogyan kezeljük a Föld bolygót és magát az életet. „Veszélyt jelentünk a bolygóra. A dal a pusztítás mechanizmusáról és a jelenlegi világunk nehéz kérdéseiről szól. Az emberek hajlamosak birodalmakat építeni, és vakká válnak a fontos dolgok iránt. De van remény, mert felemelkedünk és bukunk; ez az élet köre, ám továbbra is felmerül a kérdés: Miért? Vajon állandóan meg kell ismételnünk ugyanazt a forgatókönyvet? Építünk és elpusztítunk … talán csak tanulnunk kellene. „

Alicja kivételes hangjával, színpadi magabiztosságával és a dal mélységeivel – mind jelentésben mind zeneileg az idei verseny egyik favoritja lett volna, igazolva azt hogy Lengyelország kivételes sikerei a Junior Eurovízión, bizony nem jönnek a semmiből. Azt az országos szintű eurovíziós reneszánszot is jelentősen erősíthette volna, mely az utóbbi 2 évben érte el Lengyelországot. A TVP deklarációi szerint valószínűleg jövőre is Alicja képviselheti majd az országot.

(eurovision.tv)

Hány pontot adnál Lengyelországnak?

bike trail guide

About Author

Napi Eurovízió 2020: Lengyelország
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top