ESC Hungary

Junior 2016

Napi Junior Eurovízió 2016: Grúzia

A 10 éves Mariam Mamadashvili a Mzeo című dallal fog versenyezni a 2016-os Junior Eurovíziós Dalfesztiválon. Mariam 4 éves kora óta szerepel a színpadon. A Junior Eurovízióban jártasok számára beszédes nevű Bzikebistudioban fejlesztette tehetségét, majd az Állami Központi Zeneiskolában folytatta tanulmányait. 2015-ben az Egyesült Államokban, a Broadway Módszertani Akadémián folytatta tanulmányait. Az évek során többször megjelent tévéműsorokban, és sokszor énekelt közönség előtt.

Lássuk a dalszöveget! Mosoly kel fel az égen, a reménység sugarai emelkednek,
Eléneklek egy dalt csupa boldogsággal. A mosoly az enyém, a tiéd, a miénk.
A nap színesíti napjainkat, te csodás nap, gyere és ragyogj,
Szeretlek te nap, színezd ki a napunkat.

A Napistenhez szóló ima helyett a hivatalos ismertető segíti értelmezni a dalszöveg lényegét: Mariam dalának legfőbb üzenete, hogy szeressük egymást, szeressük a természetet, az állatokat és az egész világot. Mariam 2010 óta követi a Junior Eurovíziót, így most egy álma vált valóra. Nagyon várja már, hogy előadja a dalát egy ilyen hatalmas színpadon. Mariam számára az Eurovízió színkavalkádot, vidámságot és boldogságot jelent.


About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top