ESC Hungary

Junior 2017

Napi Junior Eurovízió 2017: Ausztrália

Isabella Clarke ausztrál versenyző tehetségét először a szülei fedezték fel a fürdőszobában, ahogyan éneklés közben lekövette Beyoncé és Michael Jackson mozdulatait. Majd az édesanyja elvitte egy meghallgatásra, onnan kezdve nem volt megállás a zenei karrier útján. Isabella vokalistaként alapozta meg énektudását, és számos énekversenyen kapott elismerést.

Isabella szabadidejében szeret főzőcskézni. Kedvence a Benedek tojás, vagyis a bevert tojás és az avokádó bruschetta. A tanulást nagyon komolyan veszi, és nagyon szereti együtt tölteni az időt a barátaival.

A Speak up című dalát egy négytagú csapat írta meg.

Toby Chew Lee művész, producer és zeneszerző, akinek műveit a különleges elektronikus crossover hangzásról lehet felismerni. Több híres előadóval, köztük Dannii Minogue-gal is együtt dolgozott. Legutóbbi dalát 12,5 milliószor hallgatták meg online. Cam Nacson Sydney-ben született zeneszerző, énekes, zenész és producer. Toby Chew Lee-vel együtt tagjai voltak a MOZA nevű indie-electro duónak. Az Egyesült Államokban alapozta meg a zenei tudását. Kota Banks (Jess Porfiri) szintén Sydney-ben élő 22 éves dalszerző. 16 éves korában egy ösztöndíj segítségével Los Angelesbe került, egy zeneművészeti intézetben szerzett sok tapasztalatot. CXLOE (Chloe Papandrea) különleges hangját a pop, az elektronika és az RnB stílusban is remekül tudja kamatoztatni. Művészeti és zenei háttérrel rendelkezik. Fiatal kora óta fejleszti zenei karrierjét, a jelenlegi legkeresettebb előadók és zeneszerzők között nőtt fel.

Vidám popdal RnB beütéssel a Speak up. A dalszöveg valószínűleg önazonos: Mindig is tudta, hogy egy olyan lány, aki sosem marad csendben, lágy is tud lenni mint egy dal, de erős is mint egy oroszlán. Hát ne is hibáztassuk a fiatalságáért, mert mindig az igazságot mondja. Nem lesz ez olyan rossz, de egy három perces limonádé mellett fog csak elférni.

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top