ESC Hungary

Junior 2017

Napi Junior Eurovízió 2017: Ausztrália

Isabella Clarke ausztrál versenyző tehetségét először a szülei fedezték fel a fürdőszobában, ahogyan éneklés közben lekövette Beyoncé és Michael Jackson mozdulatait. Majd az édesanyja elvitte egy meghallgatásra, onnan kezdve nem volt megállás a zenei karrier útján. Isabella vokalistaként alapozta meg énektudását, és számos énekversenyen kapott elismerést.

Isabella szabadidejében szeret főzőcskézni. Kedvence a Benedek tojás, vagyis a bevert tojás és az avokádó bruschetta. A tanulást nagyon komolyan veszi, és nagyon szereti együtt tölteni az időt a barátaival.

A Speak up című dalát egy négytagú csapat írta meg.

Toby Chew Lee művész, producer és zeneszerző, akinek műveit a különleges elektronikus crossover hangzásról lehet felismerni. Több híres előadóval, köztük Dannii Minogue-gal is együtt dolgozott. Legutóbbi dalát 12,5 milliószor hallgatták meg online. Cam Nacson Sydney-ben született zeneszerző, énekes, zenész és producer. Toby Chew Lee-vel együtt tagjai voltak a MOZA nevű indie-electro duónak. Az Egyesült Államokban alapozta meg a zenei tudását. Kota Banks (Jess Porfiri) szintén Sydney-ben élő 22 éves dalszerző. 16 éves korában egy ösztöndíj segítségével Los Angelesbe került, egy zeneművészeti intézetben szerzett sok tapasztalatot. CXLOE (Chloe Papandrea) különleges hangját a pop, az elektronika és az RnB stílusban is remekül tudja kamatoztatni. Művészeti és zenei háttérrel rendelkezik. Fiatal kora óta fejleszti zenei karrierjét, a jelenlegi legkeresettebb előadók és zeneszerzők között nőtt fel.

Vidám popdal RnB beütéssel a Speak up. A dalszöveg valószínűleg önazonos: Mindig is tudta, hogy egy olyan lány, aki sosem marad csendben, lágy is tud lenni mint egy dal, de erős is mint egy oroszlán. Hát ne is hibáztassuk a fiatalságáért, mert mindig az igazságot mondja. Nem lesz ez olyan rossz, de egy három perces limonádé mellett fog csak elférni.

Comments
2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2021

To Top
%d bloggers like this: