ESC Hungary

Junior 2018

Napi Junior Eurovízió 2018: Írország

A „felnőtt” Eurovízió legtöbb győzelmét maga mögött tudható országa, Írország mindössze 3 évvel ezelőtt (2015) csatlakozott a Junior Eurovízióhoz. Legjobb eredményük 2016-ból egy 10. hely, idén Taylor Hynes-en a sor, hogy bizonyítson, dalának címe pedig az IOU lesz. Taylor már 2016-ban is próbált kijutni a versenyre, ám akkor nem jutott el a döntőig – idén meg is nyerte a válogatót.

A 2004-es születésű Taylor fiatalon kezdett el énekelni és egyúttal táncolni is. Mára bővült a repertoár: színészettel is foglalkozik. Családja nagyon támogató: két unokatestvére, Ciara és Jodie mindig hűséges közönsége, amikor a fiú gyakorol a műsorra, mégis legnagyobb rajongója dédmamája, Jean, aki mindig arra bíztatta, hogy kövesse és valósítsa meg álmait. Jean mindig elkíséri fellépéseire Taylort. (Hogy az Eurovízióra is elkíséri-e, azt nem tudni… – a szerk.)

Jelenleg középiskolás, és az egyik iskolai darabjukban, a közismert és népszerű High School Musicalban Ryan szerepét játssza. Korábban már csatlakozott a helyi színjátszó és dráma körhöz. Idén többféle műsorral is fellépnek majd Dublinban, így még jobban megismerheti az ország a tehetséges fiatal fiút. Egy másik tagságának köszönhetően az Óz, a csodák csodája darabban is fellép majd idén karácsonykor.

A dal szerint él egy angyal az utca végén, aki szeret teát készíteni Taylornak. Szereti azt, hogy másokat szerethet és azt gondolja, hogy szeretet nélkül nem lehet élni, ez az élet alapja.

Taylor kilétére nagyon sokat kellett várni, mindössze 2 héttel a verseny előtt vált publikussá az előadó kiléte. Nem tudni mi a nagy titokzatosság oka, de egy a lényeg: végre megtudhattuk ki is indul az ír zászló alatt.

(junioreurovision.tv)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top