ESC Hungary

Junior 2020

Napi Junior Eurovízió 2020: Grúzia

Alig két héttel a Junior Eurovíziós Dalfesztivál elrajtolása előtt jelentette be Grúzia, hogy végre kiválasztották az előadót és a dalt a 2020-as versenyre. Grúzia a Junior Eurovízió nagyhatalma: 2007-es csatlakozásuk óta háromszor is megnyerték a fesztivált. Náluk is az első győzelem volt a legemlékezetesebb: a Bzikebi nevű trió méhecske jelmezben, züm-züm nyelven előadott produkciója aratott győzelmet 2008-ban. A 14. versenyzőjük 10 éves Sandra Gadelia lesz a november 29-i varsói seregszemlén. A grúz közmédia a Ranina nevű műsorban választotta ki küldöttjét. 10 előadó három hónapon keresztül versengett Grúzia képviseletéért.

Sandra Grúzia fővárosában él, otthonukban több generáció él együtt: az anyukája, nagyszülei, unokatestvére és nagynénje mindenben támogatja. Mély kötődés alakult ki a zene iránt már egészen kicsi kora óta. A szereplése a Junior Eurovízión egy újabb lépés affelé, hogy nemzetközileg elismert művész lehessen.

Sajnos hivatalosan sem dalszöveg, sem videó vagy audió nem érkezett még a dalról, nem tudni miért ez a folyamatos késlekedés a főszervezők részéről. A dalszöveg legjobb része Sandra szerint ez: “Dedamicaze unda gikvardes” vagyis „Szeretned kell a Földön”. Kárpótlásként íme Sandra kedvenc lejátszási listája:

I’m Stilll Loving You – Scorpions
Goodbye Yellow Brick Road – Elton John
Mamma Knows Best – Jessie J
What A Wonderful World -Louis Armstrong
It’s My Life – Bon Jovi
Never Enough – Cast of The Greatest Showman
Euphoria – Loreen
Hello- Beyoncé
Bad Guy – Billie Eilish
Diamonds – Rihanna

Találtunk egy nem hivatalos lyric-videót a dalról, talán ez lesz valóban a végleges. Egy újabb nagyívű, erőteljes ballada.
Az érzések növekednek bennem. Mindet meg akarom mutatni. Az emberek mozognak, távolodnak, telnek a napok. Tudom hogy meg tudod csinálni. Tudd, hogy nem vagy egyedül. Oooooooh.
A többi grúzul van. Ennyiből egy igazi közhelygyűjteményes három percre számíthatunk, ami teljesen megszokott az Eurovízión. A dal vége felé a modulálás még erőteljesebbé, monumentálisabbá teszi a dalt, ez a szerzemény legnagyobb erénye.

(junioreurovision.tv)

About Author

Napi Junior Eurovízió 2020: Grúzia
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top