ESC Hungary

Junior 2020

Napi Junior Eurovízió 2020: Grúzia

Alig két héttel a Junior Eurovíziós Dalfesztivál elrajtolása előtt jelentette be Grúzia, hogy végre kiválasztották az előadót és a dalt a 2020-as versenyre. Grúzia a Junior Eurovízió nagyhatalma: 2007-es csatlakozásuk óta háromszor is megnyerték a fesztivált. Náluk is az első győzelem volt a legemlékezetesebb: a Bzikebi nevű trió méhecske jelmezben, züm-züm nyelven előadott produkciója aratott győzelmet 2008-ban. A 14. versenyzőjük 10 éves Sandra Gadelia lesz a november 29-i varsói seregszemlén. A grúz közmédia a Ranina nevű műsorban választotta ki küldöttjét. 10 előadó három hónapon keresztül versengett Grúzia képviseletéért.

Sandra Grúzia fővárosában él, otthonukban több generáció él együtt: az anyukája, nagyszülei, unokatestvére és nagynénje mindenben támogatja. Mély kötődés alakult ki a zene iránt már egészen kicsi kora óta. A szereplése a Junior Eurovízión egy újabb lépés affelé, hogy nemzetközileg elismert művész lehessen.

Sajnos hivatalosan sem dalszöveg, sem videó vagy audió nem érkezett még a dalról, nem tudni miért ez a folyamatos késlekedés a főszervezők részéről. A dalszöveg legjobb része Sandra szerint ez: “Dedamicaze unda gikvardes” vagyis „Szeretned kell a Földön”. Kárpótlásként íme Sandra kedvenc lejátszási listája:

I’m Stilll Loving You – Scorpions
Goodbye Yellow Brick Road – Elton John
Mamma Knows Best – Jessie J
What A Wonderful World -Louis Armstrong
It’s My Life – Bon Jovi
Never Enough – Cast of The Greatest Showman
Euphoria – Loreen
Hello- Beyoncé
Bad Guy – Billie Eilish
Diamonds – Rihanna

Találtunk egy nem hivatalos lyric-videót a dalról, talán ez lesz valóban a végleges. Egy újabb nagyívű, erőteljes ballada.
Az érzések növekednek bennem. Mindet meg akarom mutatni. Az emberek mozognak, távolodnak, telnek a napok. Tudom hogy meg tudod csinálni. Tudd, hogy nem vagy egyedül. Oooooooh.
A többi grúzul van. Ennyiből egy igazi közhelygyűjteményes három percre számíthatunk, ami teljesen megszokott az Eurovízión. A dal vége felé a modulálás még erőteljesebbé, monumentálisabbá teszi a dalt, ez a szerzemény legnagyobb erénye.

(junioreurovision.tv)

Napi Junior Eurovízió 2020: Grúzia
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top