ESC Hungary

Az Eurovízió sztárjai

NOX klasszikusok Péter Szabó Szilviával vasárnap rádióban, hétfőn tévében!

Magyarország 2005-ben egy nemzeti döntő keretében választotta ki képviselőjét a kijevi Eurovíziós Dalfesztiválra. A NOX együttes Forogj, Világ! című dala a rajongó számára mérföldkő volt: sokan egyet értenek velem abban, hogy egy etnós de mégis modern hangzású, vidám dal mindig örök gyöngyszem marad a fesztiválon részt vett dalok közül. Nem hiába indult el az ESC Hungary is ugyanennek az évnek az őszén, 15 évvel ezelőtt.

Az MTVA sajtó és marketing irodája arról tájékoztatott minket, hogy az A38 Akusztik színpadon Péter Szabó Szilvia unplugged koncertet adott, melyet a közönség is megnézhet vagy meghallgathat.

2020. december 13-án vasárnap 22:00-kor a Petőfi Rádióban lesz a premier, december 14-én hétfőn 22:10-kor pedig az M2 Petőfi TV-n meg is lehet nézni.

„Izgalmasnak találom az eredeti dalok áthangszerelését. Előadóként a munkafolyamatot, zenekedvelőként a végeredményt szeretem. Ettől egy sokkal intimebb hangzásvilágot kaphat egy számomra kedves dal. Többé-kevésbé a saját akusztikus produkciónkat állítottuk színpadra, melyet megfűszereztünk az idén indult NOXTALGIA Unplugged Turnénk műsorával – mesélte az énekesnő, aki azt is hozzátette, hogy nagyon jól érezte magát a felvételen: – Kedves és nagyon profi volt mindenki, de annak ellenére, hogy szuper jó volt újra zenélni, nagyon hiányzott a közönségünk és az a miliő. Ezt nehéz megszokni.”

A 2005-ös évhez kapcsolódik, hogy ESC Hungary szilveszterre két online közös nézést szervez, melynek lényege, hogy a szavazáson két legmagasabb pontot elért show-t nézzük meg közösen, az egyiket 20 órakor, a másikat pedig már január 1-én 0:15-kor. A 2005-os NOX évre is lehet szavazni! Bármelyik évre lehet szavazni, egyszerre többre is, nincs korlátozás.

bike trail guide

About Author

NOX klasszikusok Péter Szabó Szilviával vasárnap rádióban, hétfőn tévében!
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top