ESC Hungary

Ochman
Eurovízió 2022

Ochman: Hamarosan megkezdődik a kaland

Krystian Ochman találkozott a lengyel médiával egy sajtótájékoztató keretei közt, május 2-án pedig Torinóba utazik, hogy megkezdhesse eurovíziós kalandja utolsó fázisát, mind közül a legfontosabbat.

Krystian Ochman

Krystian Ochman néhány napon belül Torinóba indul, hogy megkezdje az eurovíziós kalandját. A lengyel média nagy érdeklődést mutat idei előadójuk iránt, így április 20-án sajtótalálkozóra került sor a művésszel és a lengyel delegációval a TVP székházában.

A stúdió nagyon zsúfolt volt. A meghívást csaknem 30 szerkesztőség fogadta el. A hivatalos részt Aleksander Sikora (JESC 2019 Host) vezette, aki Marek Sierockival együtt kommentálja a versenyt a lengyel nézők számára.

A hivatalos lengyel delegációt is bemutatták, többek között:

  • Maja Frybes – a delegáció vezetője
  • Mikołaj Dobrowolski – Show rendező
  • Tomasz Klimek – Show rendező
  • Tomasz Sołowiński – gyártásvezető
  • Kamil Staszczyszyn – sajtófőnök
  • Tomasz Mosiołek – menedzser (a Universal Music Polska nevében)

Az interjúkban Krystian hangsúlyozta, mennyire izgatott, mennyire várja a Dalfesztivált és hogy ez egyben élete kalandja is.

Annak ellenére, hogy a produkció részleteit nem árulták el, Maja Frybes – a lengyel delegáció vezetője a „Dobry wieczór, Europo!” című lapnak adott interjújában bevallotta, van mire várni, hisz grandiózus színpadképpel készülnek, aminek az elkészítése nem kis kihívást jelentett a stábnak.

     “Torinóban van egy hatalmas színpad, amit úgy kell kihasználni, hogy egy gyönyörű dal mellett Krystian csodálatos személyiségét is meg lehessen mutatni. (…) Reméljük, a nézők pozitív meglepetésben részesülnek. “

Krystian május 2-án utazik majd Olaszországba, a 66. Eurovíziós Dalfesztiválra. Egy nappal később, 13:40-kor lesz az első próbája, majd online formában találkozhat a sajtó képviselőivel. Lengyelország a második elődöntőben szerepel, ami május 12-én, 21:00-kor fog rajtolni.

Ochman: Hamarosan megkezdődik a kaland
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2022

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top
%d bloggers like this: