ESC Hungary

Ochman
Eurovízió 2022

Ochman: Hamarosan megkezdődik a kaland

Krystian Ochman találkozott a lengyel médiával egy sajtótájékoztató keretei közt, május 2-án pedig Torinóba utazik, hogy megkezdhesse eurovíziós kalandja utolsó fázisát, mind közül a legfontosabbat.

Krystian Ochman

Krystian Ochman néhány napon belül Torinóba indul, hogy megkezdje az eurovíziós kalandját. A lengyel média nagy érdeklődést mutat idei előadójuk iránt, így április 20-án sajtótalálkozóra került sor a művésszel és a lengyel delegációval a TVP székházában.

A stúdió nagyon zsúfolt volt. A meghívást csaknem 30 szerkesztőség fogadta el. A hivatalos részt Aleksander Sikora (JESC 2019 Host) vezette, aki Marek Sierockival együtt kommentálja a versenyt a lengyel nézők számára.

A hivatalos lengyel delegációt is bemutatták, többek között:

  • Maja Frybes – a delegáció vezetője
  • Mikołaj Dobrowolski – Show rendező
  • Tomasz Klimek – Show rendező
  • Tomasz Sołowiński – gyártásvezető
  • Kamil Staszczyszyn – sajtófőnök
  • Tomasz Mosiołek – menedzser (a Universal Music Polska nevében)

Az interjúkban Krystian hangsúlyozta, mennyire izgatott, mennyire várja a Dalfesztivált és hogy ez egyben élete kalandja is.

Annak ellenére, hogy a produkció részleteit nem árulták el, Maja Frybes – a lengyel delegáció vezetője a „Dobry wieczór, Europo!” című lapnak adott interjújában bevallotta, van mire várni, hisz grandiózus színpadképpel készülnek, aminek az elkészítése nem kis kihívást jelentett a stábnak.

     „Torinóban van egy hatalmas színpad, amit úgy kell kihasználni, hogy egy gyönyörű dal mellett Krystian csodálatos személyiségét is meg lehessen mutatni. (…) Reméljük, a nézők pozitív meglepetésben részesülnek. „

Krystian május 2-án utazik majd Olaszországba, a 66. Eurovíziós Dalfesztiválra. Egy nappal később, 13:40-kor lesz az első próbája, majd online formában találkozhat a sajtó képviselőivel. Lengyelország a második elődöntőben szerepel, ami május 12-én, 21:00-kor fog rajtolni.

About Author

Ochman: Hamarosan megkezdődik a kaland
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top