ESC Hungary

ESC 2024

Olaszország: Angelina Mango – La noia

Tegnap este, vagyis inkább ma hajnalban kihirdették a 74. Sanremoi Dalfesztivál győztesét, illetve azt a versenyzőt, aki képviselheti Olaszországot a 2024-es Eurovízió döntőjében. A fesztivál szuperdöntőjébe 5 produkció került be: Irama, Ghali, Angelina Mango, Geolier és Annalisa. Több díjat is kiosztottak az est folyamán. A kritikusok díját Loredana Bertè – Pazza című dala nyerte, a sajtódíjat és a legjobb zenei kompozícióért járó díjat Angelina Mango – La noia című dala, a legjobb dalszövegért járó díjat pedig Fiorella Mannoia – Mariposa című dala kapta.

A versenyt a fogadóirodák által is preferált Angelina Mango nyerte a La noia című dallal. Viszont Angelinának el is kell fogadnia ezt a felajánlást. Ha netán elutasítaná, az olasz RAI közmédia fog választani. Ma délután lesz egy sajtótájékoztató ezzel kapcsolatban, a cikk frissülni fog, de várhatóan elfogadja a felkérést.

Frissítés 2024.02.11 16:58 Angelina megerősítette részvételét a 2024-es Eurovízión. Sok sikert!

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top