ESC Hungary

ESC 2019

Örményország: Srbuk – Walking Out

Az AMPTV még novemberben nevezte meg Örményország képviselőjét, ezzel az örmény induló lett a 2019-es Eurovíziós Dalfesztivál első versenyzője. A dal bemutatását azonban már nem siették el, ugyanis csak ma, utolsóként ismerhettük meg az örmény dalt.

Az örmény közszolgálati televízió döntése értelmében a kaukázusi országot Srbuk fogja képviselni. Srbuhi “Srbuk” Sargsyan énekesként és dalszerzőként is tevékenykedik. Gyermekkora óta tanul zenét, de szakmai karrierje 2012-ben kezdődött. Az örmény X-Faktorban versenyzett, ahol második helyezett lett. Az X-Faktor után zenekart alapított és együtt járták az országot. Rövid időn belül nagy népszerűségre tettek szert. Egyre több helyen jelentek meg, főleg zenei fesztiválokon, televíziós programokon és egyéb nyilvános rendezvényeken. 2018-ban részt vett a The Voice ukrán változatában, ahol a 4. helyen végzett

Srbuk dalát 300 dal közül választották ki. Az énekesnő a május 16-ai második elődöntőben a Walking Out című dalt fogja előadni. Sok sikert kívánunk!

https://www.youtube.com/watch?v=q_46dy4yJwg

 

Comments
To Top
%d bloggers like this: