ESC Hungary

Eurovízió 2016

Örményországot Iveta Mukuchyan képviseli Stockholmban

Tudósító: Mádi Sándor
Forrás: eurovision.tv

Örményország döntött: Iveta Mukuchyan fogja az országot képviselni a soron következő Eurovíziós Dalfesztiválon. Az énekesnő legelső, az eurovision.tv részére adott interjúját meg tudjátok nézni a cikk alatt, melyben többek közt ismerteti, hogy milyen módon szeretné megtalálni a tökéletes dalt.

Iveta 1986-ban született Örményországban és mindössze 5 éves volt mikor családjával együtt Németországba költöztek. 20 év elteltével azonban úgy döntött visszatér szülőhazájába. Iveta egy elismert és közkedvelt énekes-dalszövegíró országában.

„Nagyon boldog vagyok, köszönettel tartozom az örmény köztelevíziónak, az AMPTV-nek, hogy én képviselhetem az országot. Nagyon szeretem az Eurovíziót és egyszerűen csodálaos, hogy egy ilyen nagy színpadon léphetek fel. A támogatásotok nagyon fontos nekem, remélem mellett lesztek ezen a felelősségteljes és fontos utazáson.” – mondta Iveta.

Ezen felül kihirdetésre került egy dalkereső verseny is, melyre minden országból várnak jelentkezőket. A szerzeményeket 2015. november 13-ig kell elküldeni a selection@armtv.com e-mail címre. További információkat itt találtok: http://www.eurovision.am/

 

 

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top