ESC Hungary

Eurovízió 2016

Örményországot Iveta Mukuchyan képviseli Stockholmban

Tudósító: Mádi Sándor
Forrás: eurovision.tv

Örményország döntött: Iveta Mukuchyan fogja az országot képviselni a soron következő Eurovíziós Dalfesztiválon. Az énekesnő legelső, az eurovision.tv részére adott interjúját meg tudjátok nézni a cikk alatt, melyben többek közt ismerteti, hogy milyen módon szeretné megtalálni a tökéletes dalt.

Iveta 1986-ban született Örményországban és mindössze 5 éves volt mikor családjával együtt Németországba költöztek. 20 év elteltével azonban úgy döntött visszatér szülőhazájába. Iveta egy elismert és közkedvelt énekes-dalszövegíró országában.

“Nagyon boldog vagyok, köszönettel tartozom az örmény köztelevíziónak, az AMPTV-nek, hogy én képviselhetem az országot. Nagyon szeretem az Eurovíziót és egyszerűen csodálaos, hogy egy ilyen nagy színpadon léphetek fel. A támogatásotok nagyon fontos nekem, remélem mellett lesztek ezen a felelősségteljes és fontos utazáson.” – mondta Iveta.

Ezen felül kihirdetésre került egy dalkereső verseny is, melyre minden országból várnak jelentkezőket. A szerzeményeket 2015. november 13-ig kell elküldeni a selection@armtv.com e-mail címre. További információkat itt találtok: http://www.eurovision.am/

 

 

Comments

Legnépszerűbbek

14 éve kutatjuk az Eurovízió titkát!

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2020

To Top
%d bloggers like this: