ESC Hungary

Eurovízió 2019

Oroszország 2019: Sergey Lazarev visszatér

Az orosz közmédia ma este erősítette meg, hogy Sergey Lazarev fogja képviselni Oroszországot a 64. Eurovíziós Dalfesztiválon. Először januárban kezdtek el erről pletykálni, de az elmúlt napok történései alapján már egyértelmű volt mindenki számára, hogy ki képviseli Oroszországot Tel-Avivban. Ez lehetett az oka, hogy végül néhány nappal hamarabb megtörtént a hivatalos bejelentés.

Sergey Lazarev 2016-ban képviselte Oroszországot a You Are The Only One című dallal. A dal hatalmas népszerűségre tett szert,  a közönségnél nagy fölénnyel megnyerte a versenyt, de a televoting és a zsűri pontszámok összesítése után végül csak a harmadik helyen végzett.

Sergey mögött idén is a Dream Team áll, vagyis Dimitris Kontopoulous, Philip Kirkorov, Fokas Evangelinos. Idén azonban Ilias Kokotos is csatlakozik hozzájuk. A dalt egy későbbi időpontban fogják bemutatni.

(esctoday.com)

.

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top