ESC Hungary

Eurovízió 2019

Oroszország 2019: Sergey Lazarev visszatér

Az orosz közmédia ma este erősítette meg, hogy Sergey Lazarev fogja képviselni Oroszországot a 64. Eurovíziós Dalfesztiválon. Először januárban kezdtek el erről pletykálni, de az elmúlt napok történései alapján már egyértelmű volt mindenki számára, hogy ki képviseli Oroszországot Tel-Avivban. Ez lehetett az oka, hogy végül néhány nappal hamarabb megtörtént a hivatalos bejelentés.

Sergey Lazarev 2016-ban képviselte Oroszországot a You Are The Only One című dallal. A dal hatalmas népszerűségre tett szert,  a közönségnél nagy fölénnyel megnyerte a versenyt, de a televoting és a zsűri pontszámok összesítése után végül csak a harmadik helyen végzett.

Sergey mögött idén is a Dream Team áll, vagyis Dimitris Kontopoulous, Philip Kirkorov, Fokas Evangelinos. Idén azonban Ilias Kokotos is csatlakozik hozzájuk. A dalt egy későbbi időpontban fogják bemutatni.

(esctoday.com)

.

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2022

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top
%d bloggers like this: