ESC Hungary

Eurovízió 2019

Összeállt a Norsk Melodi Grand Prix 2019 mezőnye

Ahogy már megszokhattuk, Norvégia idén is a Norsk Melodi Grand Prix műsor keretén belül választja ki dalát az Eurovízióra. Az NRK ma tartotta a sajtótájékoztatóját, ahol bejelentették, hogy melyik 10 dal fog versenyezni a március 2-i döntőben:

  1. D’Sound with “Mr. Unicorn
  2. Chris Medina with “We Try
  3. Carina Dahl with “Hold Me Down
  4. Anna-Lisa Kumoji with “Holla
  5. Erlend Bratland with “Sing For You
  6. Adrian Jørgensen with “The Bubble
  7. KEiiNO with “Spirit in the Sky
  8. Mørland with “En livredd mann
  9. Ingrid Berg Mehus with “Feel
  10. Hank von Hell with “Fake It

Az idei év nagy visszatérője Kjetil Mørland, aki 2015-ben képviselte Norvégiát egy duettel, amit Debrah Scarlettel adott elő. Az „A Monster Like Me” című dal a döntő nyolcadik helyére volt elég.

A nemzeti döntő döntő két körből fog állni. Az első körből 3 dal fog továbbjutni a tévénézők szavazatai alapján a második fordulóba. Ekkor a 3 dalra újraindul a szavazás, és a közönség eldöntheti, hogy melyik dal a legméltóbb arra, hogy a skandináv országot képviselje Tel-Avivban.

Norvégiát tavaly a szintén visszatérő, Alexander Rybak képviselte, aki az elődöntőből az első helyen jutott döntőbe, de ott már csak a 15. helyen végzett.

(escapenews.org)

 

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top