ESC Hungary

Sheldon Riley / SBS Australia
Eurovízió 2022

Sheldon Riley: Interjú a „Not The Same” énekesével

Az interjúnkból kiderül, hogy mi Sheldon Riley kedvenc 2022-es eurovíziós produkciója, mit gondol arról, hogy Magyarország 2019 óta nem vesz részt a versenyen, és pontosan mit is jelképez a maszk amit a színpadon visel a Not The Same énekese.

Sheldon Riley | SBS Australia

Az ESC Hungary szerkesztőségének lehetősége adódott egy interjút készíteni az Ausztráliát képviselő Sheldon Riley-val.

Ausztrália nézői 1983 óta minden évben követik az Eurovíziós Dalfesztivált. A legnevesebb ausztrál énekesek már felléptek a fesztivál színpadán – például Olivia-Newton John (ERC 1974) vagy Gina G. (ESC 1996) – mielőtt 2015-ben hivatalosan is meghívták az országot a versenybe. Idei versenyzőjük, Sheldon Riley remélhetőleg nem fog ilyen akadályba ütközni. – Amennyiben szeretnél további részleteket olvasni magáról a dalról akkor EZEN a linken keresztül, a Napi Eurovíziós rovatunkban ezt meg is teheted.

A videóból kiderül, hogy Sheldon mely produkciókat szereti a legjobban az idei mezőnyből, mit gondol arról, hogy Magyarország 2019 óta nem vesz részt a versenyen, és választ kapunk arra is, hogy mit is jelent, jelképez a maszk amit a színpadon visel.

Sheldon Riley: Interjú a „Not The Same” énekesével
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top