ESC Hungary

Sheldon Riley / SBS Australia
Eurovízió 2022

Sheldon Riley: Interjú a „Not The Same” énekesével

Az interjúnkból kiderül, hogy mi Sheldon Riley kedvenc 2022-es eurovíziós produkciója, mit gondol arról, hogy Magyarország 2019 óta nem vesz részt a versenyen, és pontosan mit is jelképez a maszk amit a színpadon visel a Not The Same énekese.

Sheldon Riley | SBS Australia

Az ESC Hungary szerkesztőségének lehetősége adódott egy interjút készíteni az Ausztráliát képviselő Sheldon Riley-val.

Ausztrália nézői 1983 óta minden évben követik az Eurovíziós Dalfesztivált. A legnevesebb ausztrál énekesek már felléptek a fesztivál színpadán – például Olivia-Newton John (ERC 1974) vagy Gina G. (ESC 1996) – mielőtt 2015-ben hivatalosan is meghívták az országot a versenybe. Idei versenyzőjük, Sheldon Riley remélhetőleg nem fog ilyen akadályba ütközni. – Amennyiben szeretnél további részleteket olvasni magáról a dalról akkor EZEN a linken keresztül, a Napi Eurovíziós rovatunkban ezt meg is teheted.

A videóból kiderül, hogy Sheldon mely produkciókat szereti a legjobban az idei mezőnyből, mit gondol arról, hogy Magyarország 2019 óta nem vesz részt a versenyen, és választ kapunk arra is, hogy mit is jelent, jelképez a maszk amit a színpadon visel.

About Author

Sheldon Riley: Interjú a „Not The Same” énekesével
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top