ESC Hungary

Eurovízió 2021

Spanyolország választ!

2020 májusában Blas Cantó lépett volna színpadra Rotterdamban, Spanyolországot képviselve Universo című dalával. A spanyol köztévé az elsők között jelentette be, hogy nem válnak meg Blas Cantótól, így a 2021-es versenyen biztos fellépő lesz. Változás a tavalyi évhez képest, hogy Blas dalát nem belsőleg választják ki, hanem újra „nemzeti döntőt” rendeznek. Ezen az eseményen Blas két dalát fogja a közönség elé tárni. A két szám címe pedig Memoria és a Voy a Quedarme.

A Memoria egy jó hangulatú, táncos dal lesz.

Természetesen a repertoárból nem maradhat ki egy nagy ívű ballada sem teli érzelmekkel. A dal modernek ígérkezik, de mégis hozza a klasszikus balladai formát, ami Blas hangjához igazodik. Ezt fogja megtestesíteni a Voy a Quedarme.

A szavazás online zajlik a spanyol RTVE weboldalán és kizárólag a nézők kezében lesz a döntés így bárki, bárhonnan fog tudni szavazni. A végeredményt a La1 csatorna Destino Eurovisión című műsorában fogják bejelenteni, ennek az időpontját később hirdetik ki.

Vajon Spanyolország ismét képes lesz letarolni az 5 nagy országot? Már nem kell sokat várni, hogy megtudjuk!

Esetleg, ha valaki nem hallotta volna az Universo című dalt:

(wiwibloggs.com, eurovision.tv)

Az ESC Hungary nem hivatalos szavazása:

survey software

About Author

Spanyolország választ!
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top