ESC Hungary

Eurovízió 2019

Srbuk képviseli Örményországot a 2019-es Eurovízión

Az AMPTV ma este jelentette be, hogy Srbuk képviseli Örményországot a 2019-es Eurovíziós Dalversenyen. Miután a Depi Evratesil győztesei nem hozták a várt eredményeket, az örmény műsorszolgáltató úgy döntött, hogy szünetelteti a formátumot.

Srbuhi „Srbuk” Sargsyan énekesként és dalszerzőként is tevékenykedik. Gyermekkora óta tanul zenét, de szakmai karrierje 2012-ben kezdődött. Az örmény X-Faktorban versenyzett, ahol második helyezett lett. Az X-Faktor után zenekart alapított és együtt járták az országot. Rövid időn belül nagy népszerűségre tettek szert. Egyre több helyen jelentek meg, főleg zenei fesztiválokon, televíziós programokon és egyéb nyilvános rendezvényeken.

Az énekesnőre a legnagyobb hatással Aretha Franklin, Etta James, Ella Fitzgerald,  Stevie Wonder, Ray Charles és Michael Jackson voltak.

Ez év elején részt vett a The Voice ukrán változatában, ahol a 4. helyen végzett. Nemrég adta ki új dalát, a „Half a Goddess” című dalt.

(esc-plus.com)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top