ESC Hungary

ESC 2018

Szerbia: Sanja Ilić & Balkanika – Nova deca

Szerbia Eurovíziós története igen sikeresen indult, mivel már az első részvételkor sikerült megszerezniük az Eurovíziós trófeát a Molitvának köszönhetően, azonban az elmúlt években már kevésbé volt sikeres az ország a nemzetközi versenyen. Idén ezen próbálnak változtatni, így kilenc év szünet után került újra képernyőre a Beovizija. Az elmúlt évekkel szemben így nem belsőválasztással kerül ki Szerbia képviselője, hanem egy nemzeti döntő segítségével.

Összesen 17 versenyző szállt versenybe, hogy Szerbiát képviselje az Eurovíziós Dalfesztiválon Lisszabonban. A döntést a közönség és a zsűri közösen hozta meg. A győztes pedig nagy egyetértés közepette Sanja Ilić & Balkanika és a Nova deca. Gratulálunk!

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top