ESC Hungary

Eurovízió 2021

Szombaton elstartol a Melodifestivalen

Szombaton kezdetét veszi az eurovízós őrület Svédországban, ugyanis végre képernyőre kerül Európa legnépszerűbb nemzeti válogatója, a svéd Melodifestivalen.

Az első elődöntőben 7 dalt hallhatunk majd. A döntés egyedül a közönség kezében lesz: két versenyző automatikusan döntőbe jut, ketten pedig a második esély fordulóba jutnak tovább, ahol még bizonyíthatják, érdemesek arra, hogy ott legyenek a fináléban és az Eurovíziós Dalversenyre való kijutásért harcoljanak.

A próbák már javában zajlanak. Ma pedig a szokásoknak megfelelően, a svéd SVT bemutatotta az első elődöntő dalainak rövid részletét:

1. Kadiatou – “One Touch”
2. Lillasyster – “Pretender”
3. Jessica Andersson – “Horizon”
4. Paul Rey – “The Missing Piece”
5. Arvingarna – “Tänker inte alls gå hem”
6. Nathalie Brydolf – “Fingerprints”
7. Danny Saucedo – “Dandi dansa”

A négy elődöntőben összesen 28 dal fog versenyezni. A hagyományoktól eltérően idén mindegyik műsort a stockholmi Annexet csarnokból sugározzák. A döntőt március 13-án rendezik.

(wiwibloggs.com)

About Author

Szombaton elstartol a Melodifestivalen
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top