ESC Hungary

Eurovízió 2019

Tamara Todevska képviseli Macedóniát Izraelben

Az MRTV készített interjút Tamarával, amikor az énekesnő bejelentette, hogy Ő fogja képviselni Macedóniát a 2019-es Eurovíziós Dalfesztiválon. Nem sokkal a bejelentés után a „Eurovision Macedonia” Facebook-oldalon is megerősítették a hírt.

Tamara korábban többször is fellépett már az Eurovízió színpadán. 2014-ben nővére, Tijana vokalistája volt, 2004-ben pedig Tose Proevski mögött vokálozott. 2008-ban azonban ennél nagyobb szerep jutott neki a versenyen, ugyanis Vrcak és Adrian Gadzha  mellett Ő volt a harmadik, aki képviselte a balkáni országot a Let Me Love You című dallal. Akkor a 14. helyen végeztek az elődöntőben, így nem sikerült továbbjutniuk.

Tamara diszkográfiáját nézegetve hagyományos popzenékkel találkozhatunk. Utolsó albumát 2015-ben „Eden’s Den” néven adták ki.

A dal bemutatásával kapcsolatban még nem adtak ki információt.

Macedóniát tavaly az Eye Cue képviselte a Lost and Found című dallal, de a produkció csak az elődöntő 18. helyére volt elegendő.

(esc-plus.com)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top