ESC Hungary

Az Eurovízió sztárjai

Több Eurovíziós sztár ad otthonról online koncertet a nehéz helyzetben

A koronavírus lelassításának érdekében egyre több országban kötelező, vagy erősen ajánlott otthon maradni. Ebben a rendkívüli helyzetben a legnagyobb segítség, amivel mi is hozzájárulhatunk ehhez a küzdelemhez, ha betartjuk ezeket az ajánlásokat.
Európa szerte számos énekes (köztük Eurovízióról ismertek is) a zene erejével próbál segíteni. Van, aki a balkonról énekel, van, aki online koncertet ad, vagy vannak olyanok is, akik adakozási mozgalom részesei lesznek.

Most Élsz! Most vigyázz, hogy jól csináld!
„Ez a dal mindig fontos üzenet, de ebben a helyzetbe még erősebb a mondandója.”
Rúzsa Magdi, aki 2007-ben képviselte Magyarországot, 15 év után újra elénekelte Máté Péter dalát.

Ma este (2020. március 22.) 18:00-tól Németországban online koncert sorozat bíztat és hívja fel a figyelmet az otthon maradás fontosságára. Ennek többek között a 2018-as képviselőjük, Michael Schulte is részese lesz.

18:00 – Mathea (élőben az Instagram oldalán)

18:30 – Michael Schulte (élőben az Instagram oldalán)

https://www.instagram.com/p/B-Ff3bWlU24/

 

https://www.instagram.com/p/B-Cc_VqlORn/

19:00 – Lotte (élőben az Instagram oldalán)
19:30 – Nico Santos (élőben az Instagram oldalán)
20:00 – Álvaro Soler (élőben az Instagram oldalán)
20:30 – Max Giesinger (élőben az Instagram oldalán)
21:00 – Lea (élőben az Instagram oldalán)
21:30 – Johannes Oerding (élőben az Instagram oldalán)

Március 28. szombat, 19:00 – Bulgária

Victoria is, aki idén képviselte volna Bulgáriát az Eurovízión online koncertet ad. Ennek keretében hallhatjuk először élőben a „Tears getting sober” című dalát. A koncertet a eurovision.icard.com oldalon nézhetjük élőben.

https://www.instagram.com/p/B91mElMAO1v/

 

Olaszország – Musica che Unisce

A világon jelenleg Olaszországban a legsúlyosabb a koronavírus okozta járványhelyzet.

Március 31-én egy adománygyűjtő műsor kerül megrendezésre, melyben számos Eurovíziós szereplő bejelentkezik otthonából: többek között Diodato, Emma Marrone, Ermal Meta, Francesca Michielin, Francesco Gabbani, Gianni Mordani, Mahmood és Marco Mengoni.

A 20:35-től megrendezésre kerülő műsort nem csak a RAI1 csatornája közvetíti élőben, de elérhető lesz a http://www.musicacheunisce.it/ oldalán és a YouTube-on is.

View this post on Instagram

#MusicaCheUnisce Un progetto importante e imponente quello di @musicacheunisce, una vera staffetta che attraversa l’Italia quella realizzata dai più grandi nomi del panorama musicale italiano con Musica che unisce, un evento unico, in programma martedì 31 marzo dalle ore 20.35, che coinvolge gli stati generali della musica italiana per raccogliere fondi a favore della Protezione Civile. _ Tutte le info su socialartist.it, link nelle Instagram Story. _ #AlessandraAmoroso #AndreaBocelli #BrunoriSas #Calcutta #CesareCremonini #Diodato #Elisa #Emma #ErmalMeta #Fedez #FrancescaMichielin #FrancescoGabbani #Gazzelle #GianniMorandi #GigiDAlessio #Levante #LudovicoEinaudi #Mahmood #Måneskin #MarcoMengoni #Negramaro #PaolaTurci #RiccardoCocciante #TizianoFerro #TommasoParadiso

A post shared by Social Artist (@socialartistof) on

 

Spanyolországban Ruth Lorenzo a balkonon ülve énekelte 2014-es Eurovíziós dalát, a Dancing in the Rain-t utána pedig a Purple Rain című dalt.

 

De nem csak az énekesek használják a zene erejét, hanem az ESC rajongói is énekelik a versenyre ki nem jutott Eurovíziós dalokat a balkonokon.

Diodato – Fai Rumore

https://twitter.com/i/status/1238557956528111617

The Roop – On Fire

Taip, gera turėti tokius kaimynus!!!Ačiū, Simonas Indrašius!

Közzétette: Odeta Dubraitė – 2020. március 17., kedd

 

 

(forrás: esc-kompakt.de)

 

About Author

Több Eurovíziós sztár ad otthonról online koncertet a nehéz helyzetben
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top