ESC Hungary

Eurovízió 2018

Újabb jegyértékesítési hullám kezdődik december 20-án

December 20-án szerdán 11:00-kor elkezdődik a jegyértékesítés második hulláma a 2018-as Eurovíziós Dalfesztivál döntőjére. A jegyeket a hivatalos jegyértékesítő partner weboldalán lehet megvásárolni, a BlueTicket.pt oldalon. Ezúttal a május 11 pénteki zsűris döntőre és a május 12 szombat délutáni családi showra is lehet jegyeket venni.

Összesen négy hullámban lesz jegyértékesítés a 2018-as Eurovíziós Dalfesztiválra. Az elődöntőkre és az azokat megelőző főpróbákra januárban, az országok elődöntőkbe sorsolása után lesz lehetőség.

A 2018-as Eurovízió hivatalos jegyértékesítője, a BlueTicket a Queue-It nevű jegyértékesítő rendszert használja, melyet a világ nagyobb eseményein használnak. A rendszer fel van készülve a weboldal összeomlásának megakadályozására, ha egyszerre túl sok vásárló akar ugyanarra az eseményre jegyet váltani.

Azok, akik hamarabb „beállnak a sorba” jegyért mint ahogyan megnyílna a lehetőség a vásárlásra, egy véletlenszerűen generált sorszámot kapnak az értékesítés elindításakor. Ez azt jelenti, hogy senkinek nem lesz előnye abból, hogy hamarabb belépnek a rendszerbe. Akik a jegyértékesítés megkezdése után lépnek be a rendszerbe, azok rendes sorszámot kapnak, az előre bejelentkezőket pedig mögéjük sorolják.

Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy csak a hivatalos jegyértékesítő partneren keresztül vásároljanak jegyet.

(eurovision.tv)

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2022

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top
%d bloggers like this: