ESC Hungary

Eurovízió 2018

Újabb jegyértékesítési hullám kezdődik december 20-án

December 20-án szerdán 11:00-kor elkezdődik a jegyértékesítés második hulláma a 2018-as Eurovíziós Dalfesztivál döntőjére. A jegyeket a hivatalos jegyértékesítő partner weboldalán lehet megvásárolni, a BlueTicket.pt oldalon. Ezúttal a május 11 pénteki zsűris döntőre és a május 12 szombat délutáni családi showra is lehet jegyeket venni.

Összesen négy hullámban lesz jegyértékesítés a 2018-as Eurovíziós Dalfesztiválra. Az elődöntőkre és az azokat megelőző főpróbákra januárban, az országok elődöntőkbe sorsolása után lesz lehetőség.

A 2018-as Eurovízió hivatalos jegyértékesítője, a BlueTicket a Queue-It nevű jegyértékesítő rendszert használja, melyet a világ nagyobb eseményein használnak. A rendszer fel van készülve a weboldal összeomlásának megakadályozására, ha egyszerre túl sok vásárló akar ugyanarra az eseményre jegyet váltani.

Azok, akik hamarabb „beállnak a sorba” jegyért mint ahogyan megnyílna a lehetőség a vásárlásra, egy véletlenszerűen generált sorszámot kapnak az értékesítés elindításakor. Ez azt jelenti, hogy senkinek nem lesz előnye abból, hogy hamarabb belépnek a rendszerbe. Akik a jegyértékesítés megkezdése után lépnek be a rendszerbe, azok rendes sorszámot kapnak, az előre bejelentkezőket pedig mögéjük sorolják.

Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy csak a hivatalos jegyértékesítő partneren keresztül vásároljanak jegyet.

(eurovision.tv)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top