ESC Hungary

ESC 2022

Ukrajna: Kalush Orchestra – Stefania

Az ukrán Vidbir nemzeti döntő szervezőbizottága bejelentette, hogy a Kalush Orchestra fogja képviselni az országot a 2022-es Eurovíziós Dalfesztiválon. Az együttes vezetője, Oleh Psiuk így kommentálta a döntést:

Nagyon hálásak vagyunk mindenkinek aki támogatott minket a 2022-es Eurovízió nemzeti döntőjén, és első helyre tettek minket az SMS szavazáson. Megígérjük minden ukránnak, hogy meg fogunk felelni az elvárásainak. Hazánk nehéz időszakában jelenlétünkkel megismertetjük magunkat az egész világgal. Készen állunk Ukrajnát képviselni egészt Európa előtt.

Az együttes második helyen végzett a nemzeti döntőn, de a közönségszavazást megnyerte. A nemzeti döntőt Alina Pash nyerte, de vissza kellett lépnie.

(eurovision.tv)

About Author

Ukrajna: Kalush Orchestra – Stefania
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top