ESC Hungary

Eurovízió 2024

Una Voce per San Marino: Magyarországról is érkezett nevezés!

Harmadik alkalommal rendezik meg az „Una Voce per San Marino”-t amelynek végén a miniállam dalt küld a 2024-es Eurovízióra. A castingot két részletben, január 12-14-ig, illetve január 18-21-ig fogják lebonyolítani. Az RTV San Marino oldalán olvasható, hogy 699 nevezés érkezett 31 országból: Argentína, Ausztrália, Ausztria, Belgium, Fehéroroszország, Horvátország, Finnország, Franciaország, Németország, Japán, Görögország, Izrael, Olaszország, Litvánia, Luxemburg, Málta, Mauritánia, Norvégia , Országok Hollandia, Egyesült Királyság, Cseh Köztársaság, Oroszország, San Marino, Spanyolország, Egyesült Államok, Svédország, Svájc, Törökország, Szlovénia, Hollandia, Magyarország.

A castingok során a nevezetteknek lehetőségük lesz részt venni a zeneipar szakembereinek mesterkurzusain is, lemezipari, két fajta jogi, mentális, eurovíziós és énektechnikai képzéseken. A nemzeti döntőben 8 feltörekvő és 8 befutott előadó fog versenyezni. Két elődöntő lesz február 15-én és 16-án, a döntő február 24-én lesz megtartva.

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top