ESC Hungary

Rajongunk

Ünnepeld a sokszínűséget az izraeli IMRI-vel!

Izrael idei képviselője, IMRI egy új kihívást indított el az Instagramon: arra invitálja követőit, hogy ünnepeljék vele a sokszínűséget és csatlakozzanak a videó-kihíváshoz.

Hey guys, This year’s Eurovision theme is “Celebrate Diversity” and we wanna celebrate with you. Send me a video of yourself singing 30 seconds of my song “I Feel Alive”. It could be any part you guys want. You don’t have to be a great singer. You can perform acapella or with an instrument, alone or in a group. It doesn’t matter where you’re from, your age or your belief. The more diverse – the better! In return, I promise to post my favourites in a story on my Instagram. In the email you can add a link to your Instagram profile with the videos. Send your videos to this email: IMRI.VIDEOS@gmail.com and let’s sing together! ❤ ————————- #TeamIMRI #IFeelAlive #eurovision #eurovision2017 #esc #esc2017 #eurovisionsongcontest #celebratediversity #europe #euro #ukraine #kiev #kyiv #israel

IMRI (@imriziv) által megosztott bejegyzés,


Mi is ez a kihívás pontosan?

A világ minden tájáról várnak videókat, amiben az I feel alive című dalból énekelnek egy-egy, 30 mp-es részletet (mindegy, hogy melyik részletet). Ezek közül IMRI ki fogja posztolni kedvenceit Instagramján.

Nem kell, hogy profi énekes legyél, sőt, eldöntheted, hogy acapella vagy egy hangszer segítségével énekled, de az is rád van bízva, hogy egyedül vagy csapatban énekled. Nem számít, hogy honnan vagy, hány éves vagy – minél színesebb a közösség, annál jobb.

 

Ha szeretnél pályázni, akkor mindössze ennyi a teendőd:

  1. Énekeld el és vedd fel videóra az I feel alive című dalból a kedvenc részletedet (30 mp hosszú)
  2. Küldd el az alábbi email címre a videót és ne felejtsd el mellékelni az Instagram nickneved és a nevedet sem: IMRI.VIDEOS@gmail.com.

 

Az izraeli delegáció külön kiemelte, hogy szeretnének magyar versenyzőt is – ne hagyjuk őket cserben! 😉

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top