ESC Hungary

ESC 2019

Ausztria: Pænda – Limits

Ausztria, a szakmai zsűri tavalyi győztese idén is belsőválasztással jelölte ki indulóját. Azt már hetekkel ezelőtt bejelentette az ORF, hogy Pænda stájerországi énekesnőt indítják a 64. Eurovíziós Dalfesztiválon, de a dal premierje csak ma volt.

A 31 éves Pænda Gabriela Horn néven született Deutschlandsberg városában. Hat éves korában egy helyi kórusban kezdett el énekelni. 14 éves korától ír dalokat, illetve különböző pop-rock bandákban énekelt. Eközben gitározni és énekelni is tanult. Húsz éves korában Bécsbe költözött, hogy a Bécsi Zeni Főiskolán tanulhasson. Tanulmányait 2013-ban kitüntetéssel fejezte be. A sokéves zenei tapasztalat ellenére az énekesnő még mindig ismeretlen a nagyközönség előtt.

Az énekesnő a Limits című dallal száll versenybe a győzelemért járó trófeáért. A dalt a második elődöntő első felében hallhatjuk majd.

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top