ESC Hungary

Interjú

ESC Hungary Kijevben: Verka interjú

Sanyinak sikerült elkapnia Verka Szergyucskát, avagy Miss Eurovision 2007-et az Euroclub folyosóján. A fordítás nem volt egyszerű, mert a tolmács nagyon gyatrán fordított. Szerencsére a sajtóközpont tele van kedves önkéntesekkel, így egy próbát megért, hátha igent mond valaki egy fordításra ukránról angolra. Nagyon szépen köszönöm Maria és Bohdana segítségét, nagyon cukik, vidámak és segítőkészek voltak, és jókat nevettek ők is a videón. Köszönjük, hogy próbáltak minden viccet érthetővé tenni!

I want to say thank you very much for the best volunteers of the Press Center: Maria and Bohdana! You were very cute and cheerful and helpful to make all the jokes and untranslated juicy stuffs inderstandable. Thank you!

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top