ESC Hungary

Az Eurovízió sztárjai

Eurovízió 2016: Petra Mede és Måns Zelmerlöw lesz a műsorvezető

Tudósító: Mádi Sándor
Forrás: eurovision.tv

A 2015-ös Eurovíziós Dalfesztivál győztese, Måns Zelmerlöw és a 2013-as versengés műsorvezetője, Petra Mede fogja levezényelni a 2016. évi dalfesztivált.

Måns már 2007-ben is próbálkozott országa képviseletével, 2015-ben meg is nyerte a nemzeti döntő mellett a nemzetközi versenyt is, majd 2016-ban harmadjára is részese lesz az Eurovíziónak. „Nagyon boldog vagyok, hogy még egyszer a részesévé válhatok és hogy Petra Medevel állhatok egy színpadon, akit én egy kiváló műsorvezetőnek és egy kiváló embernek tartok” – mondta Måns Zelmerlöw.

Petra Mede, ahogyan már említettem, 2013-ban már volt egyszer a verseny műsorvezetője. „Teljesen hihetetlen, hogy még egyszer megkapom a lehetőséget hogy az Eurovízión részt vehessek, pláne hogy Måns oldalán, olyan ez mint egy valóra vált álom. Ő nagyon profi, egyedül miattam kell aggódnia és hogy mit fogok viselni. Ez olyan mintha egy egyszer kipróbált hullámvasút után, újra mehetsz egy kört, de ezúttal egy sármos férfi mellett utazva.”

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top