ESC Hungary

Eurovízió 2017

Eurovízió 2017: Hivatalos bejelentés a versenyt rendező városról

Az Európai Műsorszolgáltatók Szövetségének Eurovíziós Családi Események osztálya, az NTU ukrán közmédia képviselői, valamint a 2017-es Eurovízió főproducerei ma tanácskozást tartottak, ahol végre pontot tettek az utóbbi hetek kedélyeket borzoló híreinek végére, amit főként az orosz média okozott:

Ukrajna a jogos házigazdája a jövő májusi Eurovíziós Dalfesztiválnak.

Jon Ola Sand, az EBU igazgatója kijelentette, hogy van haladás az Eurovízió előkészületeiben, de folyamatosan nagy figyelemmel fogják kísérni az ütemterv haladását, és a különböző kihívások áthidalását.

Victoria Romanova és Olekszander Kharebin lesz a 2017-es Eurovízió két főproducere, hamarosan nyilvánosságra hozzák a jövő évi verseny logóját és a színpadi látványról készült terveket. Egyúttal elindul a jegyértékesítés is, valószínűleg januárban már szert lehet tenni jegycsomagokra.

Legközelebb az Eurovízió Referenciacsoportja tart találkozót Kijevben, ami alatt sorsolással fogják szétválogatni két elődöntőbe az Eurovízió selejtezőjében szereplő országokat.

Forrás: oikotimes.com – eurovision.tv

Comments

Legnépszerűbbek

ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2022

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top
%d bloggers like this: