ESC Hungary

Eurovízió 2017

Eurovízió 2017: Hivatalos bejelentés a versenyt rendező városról

Az Európai Műsorszolgáltatók Szövetségének Eurovíziós Családi Események osztálya, az NTU ukrán közmédia képviselői, valamint a 2017-es Eurovízió főproducerei ma tanácskozást tartottak, ahol végre pontot tettek az utóbbi hetek kedélyeket borzoló híreinek végére, amit főként az orosz média okozott:

Ukrajna a jogos házigazdája a jövő májusi Eurovíziós Dalfesztiválnak.

Jon Ola Sand, az EBU igazgatója kijelentette, hogy van haladás az Eurovízió előkészületeiben, de folyamatosan nagy figyelemmel fogják kísérni az ütemterv haladását, és a különböző kihívások áthidalását.

Victoria Romanova és Olekszander Kharebin lesz a 2017-es Eurovízió két főproducere, hamarosan nyilvánosságra hozzák a jövő évi verseny logóját és a színpadi látványról készült terveket. Egyúttal elindul a jegyértékesítés is, valószínűleg januárban már szert lehet tenni jegycsomagokra.

Legközelebb az Eurovízió Referenciacsoportja tart találkozót Kijevben, ami alatt sorsolással fogják szétválogatni két elődöntőbe az Eurovízió selejtezőjében szereplő országokat.

Forrás: oikotimes.com – eurovision.tv

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top