ESC Hungary

Eurovízió 2017

Eurovízió 2017: Lecsúsztunk Lady Gagáról

Sokáig tartotta magát az a hír, hogy az előző évben meghívott nemzetközi világsztár, Justin Timberlake fellépése után ismét egy A kategóriás sztár fog vendégeskedni az Eurovízió döntőjének színpadán, akinek a nevét az utolsó pillanatig próbálták titokban tartani.

Az oikotimes.com információi szerint az ukrán média arról ad hírt, hogy Lady Gaga lett volna a 2017-es Eurovíziós Dalfesztivál döntőjének világhírű sztárvendége. Igor Tarnopolszkij, Dzsamala menedzsere azt nyilatkozta, hogy Lady Gaga volt valóban betervezve vendégprodukcióként a nagy döntőre, aki gázsi nélkül vállalta volna a szereplést. Csak 100-200 ezer dollárra lett volna szükség, amivel színpadra lehetett volna vinni a produkciót. Bár hogy ez mit jelentett volna pontosan, arról nem szól a nyilatkozat.

Sajnos a helyi közmédia nem tudott erre forrást találni, így végül Ruslana lett bejelentve a színpadra, mint nemzetközi szupersztár, majd Dzsamala és Onuka léphetett a színpadra.

(oikotimes.com)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top