ESC Hungary

Eurovízió 2017

Eurovízió 2017: Lecsúsztunk Lady Gagáról

Sokáig tartotta magát az a hír, hogy az előző évben meghívott nemzetközi világsztár, Justin Timberlake fellépése után ismét egy A kategóriás sztár fog vendégeskedni az Eurovízió döntőjének színpadán, akinek a nevét az utolsó pillanatig próbálták titokban tartani.

Az oikotimes.com információi szerint az ukrán média arról ad hírt, hogy Lady Gaga lett volna a 2017-es Eurovíziós Dalfesztivál döntőjének világhírű sztárvendége. Igor Tarnopolszkij, Dzsamala menedzsere azt nyilatkozta, hogy Lady Gaga volt valóban betervezve vendégprodukcióként a nagy döntőre, aki gázsi nélkül vállalta volna a szereplést. Csak 100-200 ezer dollárra lett volna szükség, amivel színpadra lehetett volna vinni a produkciót. Bár hogy ez mit jelentett volna pontosan, arról nem szól a nyilatkozat.

Sajnos a helyi közmédia nem tudott erre forrást találni, így végül Ruslana lett bejelentve a színpadra, mint nemzetközi szupersztár, majd Dzsamala és Onuka léphetett a színpadra.

(oikotimes.com)

About Author

Comments

friss hírek

ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top