ESC Hungary

Eurovízió 2017

Eurovízió 2017: Megvan a német nemzeti döntő 5 résztvevője!

A közel 2 000 beérkezett pályázatból a német nemzeti televízió kiválasztotta azt az öt döntőst, akik az Unser Song 2017 című német nemzeti döntőn részt vehetnek 2017. február 9-én – ezzel is reménykedve, hogy most májusban talán újra a döntő élmezőnyébe kerülhetnek. A döntőt idén Kölnben rendezik meg Barbara Schöneberger műsorvezetésével.

Az 5 döntős:

 

Axel Maximilian Feige (Hamburg): 28 éves és jelenleg szabadúszó zenészként tevékenykedik. Gyerekként megtanult fagotton játszani, valamint zongorázni. 15 évesen megalapította első zenekarát, jelenleg pedig az Absolem Max és a Diazporával játszik együtt. Legújabb albumuk várhatóan 2017. február közepén fog megjelenni.

 

 

Felicia Lu Kürbiss (Freilassing): A 21 éves Felicia zongorázik és jelenleg dalszövegíróként dolgozik. Saját zenei irányzatát az elektropoppal jellemzi. Nagy trendkövető – minden héten publikál YouTube-videókat rajongói számára. Mindezek tetejébe talán a legnagyobb siker mégis a 2014-es Rising Star döntőjén való részvétel volt.

 

 

Helene Nissen (Hollingstedt): 20 éves, jelenleg is tanul. Korábban már szerepelt színpadon: az NDR Travemünder Woche című műsorában. Tud gitározni és fiútestvérével szokott koncerteket adni.

 

 

 

Isabella „Levina” Lueen (Berlin): 25 éves és Berlin mellett Londonban is gyakran megtalálható. A London College of Music intézményben jelenleg Music Managementet tanul, korábban ugyanitt énektudását is csiszolta. Levina soul és pop zenéket ír, 9 évesen ének és zongora órákat kapott és 16 éves koráig gyerek musicalekben játszott. Gyakran lép fel különböző bárokban saját zenekarával.

 

 

Willhelm „Sadi” Richter (Dortmund): A mezőny legfiatalabb énekese, hiszen mindössze 19 éves. Sadi jazz zenét játszik, de tud zongorázni, basszusgitározni és dobolni is, valamint gyakran lép fel klubbokban is. 15 évesen Sylvie Meis énektrénere volt a Shooting Stars című műsorban.

 

A 3 órás műsorban Lena (ESC 2010, 2011), Tim Bendzko és Florian Silbereisen veszi fel a zsűri szerepét: minden előadást értékelnek szóban, de pontokat nem fognak osztani – a közönség dönti el, hogy végül ki utazik ki a 2017-es kijevi Eurovíziós Dalversenyre.

Thomas Schreiber, az NDR Fiction & Entertainment (szórakoztató osztály – a szerk.) feje elmondta: „Heuréka – összeállt a csapat: most végre bemutathatjuk a német nemzeti döntő 5 résztvevőjét. Ők azok, akik a leginkább meggyőztek minket énektudásukról és kivételes színpadi jelenlétükről. Kíváncsi leszek, hogy végül kit választ majd ki a közönség.”

Forrás: oikotimes.com

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top