ESC Hungary

ESC 2020

Görögögország – Stefania – Superg!rl

Az ERT köztelevízió 2020. február 3.-án jelentette be hivatalosan is, hogy belső választással döntöttek indulójukról, aki nem más, mint Stefania Liberakakis (művésznevén Stefania).
A versenyre szánt dal a Superg!rl címet kapta.
A dalszerzői: Dimitris Kontopoulos és az „ARCADE” csapata (Pavlos Manolis, Anastasios Rammos, Diverno, Gabriel Russell), szövegírója: Sharon Vaughn.

Stefania 2002-ben Hollandiában született. A görög gyökerekkel is rendelkező énekesnő karrierje is leginkább Hollandiában indult be.
2013-ban vett részt a The Voice Kids holland verziójában. Ahol a párbaj körben búcsúzott a versenytől. 2016-ban a Kisses lánybanda tagjaként képviselte Hollandiát a Junior Eurovízión. A nyolcadik helyen végeztek a lányok.
2018-ban jelentkezett első szóló dalával, ami „Stupid Reasons“címet kapta. Azóta is folyamatosan jönnek az új dalok, mint például a „Wonder“, „I’m Sorry (Whoops!)“ vagy épp a „Turn Around“.

2020-ban pedig a felnőttek versenyén bizonyíthat Görögország színeiben a májusi versenyen.

Stefania a második elődöntőben énekel a döntőbe jutásért. Sok sikert!

About Author

Görögögország – Stefania – Superg!rl
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top