ESC Hungary

Eurovízió 2021

Hivatalos: Rotterdam rendezi a 2021-es Eurovíziót!

Tegnap este, a Gyújts fényt Európa című eurovíziós gálaműsor végén jelentették be az esemény műsorvezetői, hogy 2021-ben Rotterdamban rendezik meg a 65. Eurovíziós Dalfesztivált! Így gyakorlatilag egy év csúszással, de folytatódhatnak az előkészületek az Eurovíziós Dalfesztiválra ugyanabban a városban, ugyanazokkal a házigazda tévétársaságokkal és ugyanazzal a helyszínnel, a Rotterdam Ahoy Kongresszusi Központtal. A már megvásárolt jegyek érvényesek maradnak a jövő évi versenyre, de vissza is válthatók, illetve a névre szóló jegyek módosíthatók, ha az Eurovízióra készülő baráti társaság összetétele változni fog 2021-re.

A rotterdami Erasmus híd

Martin Österdahl, az Eurovízió új igazgatója elmondta, hogy „Hihetetlenül boldogok vagyunk, hogy most már előre léphetünk. Életbevágóan fontos hogy visszatérjen az Eurovíziós Dalfesztivál jövőre. Nagy öröm számunkra az is, hogy holland tagjaink elkötelezettek, hogy visszahozzák a hőn szeretett showműsorunkat a közösnégnek szerte a világon. Szilárd meggyőződésem, hogy mindannyian akik részt veszünk az Eurovíziós Dalfesztiválban, teljes egyetértésben vesszük fel a harcot a kihívásokkal szemben, és ezek a változások még erősebbé teszik az Eurovíziót, biztosítva fennmaradását az elkövetkező években is.”

A jövő évi Eurovízió pontos dátuma még nincs meg. A szervezőknek meg kell vizsgálni, hogy melyik időpont nem ütközik más nagy horderejű nemzetközi eseménnyel.

Jelenleg még nem tudni hogy hány ország vesz részt a 2021-es Eurovíziós Dalfesztiválon, de a szabálykönyv szerint maximum 44 műsorszolgáltató nevezhet versenyzőt.

Az Eurovíziót irányító referenciacsoport kimondta, hogy 2020 szeptember 1 után megjelent dalokkal lehet indulni a 2021-es Eurovízión, vagyis emiatt nem versenyezhetnek az idei évre kiválasztott dalok.

Az idei évre megváltott jegyek érvényesek maradnak a jövő évi versenyre is. Akik vissza szeretnék váltani a jegyet, azoknak 2020.05.25 hétfőn 12:00-tól 2020.06.05-én 23:00-ig lesz lehetőségük visszaváltani. Csak az a személy jogosult visszaváltani a jegyet, aki megvásárolta, illetve az ő bankszámlájára lesz visszautalva a pénzösszeg, az igénylést követő 4-6 héten belül. Lesz lehetőség arra is, később is vissza lehessen váltani a jegyeket, például amikor kiderülnek a 2021-es fesztivál dátumai. Hogy mikortól lesznek újra várásolhatóak jegyek a 2021-es Eurovízióra, erről még korai beszélni. Akinek további kérdése van a jegyekkel kapcsolatban, azoknak angol nyelvű lehetősáégként olvassa el a 2021-es Eurovízió gyakran ismételt kérdések részét, vagy írjon a jegyterjesztőnek a customerservice@paylogic.com. címen.

(eurovision.tv)

About Author

Hivatalos: Rotterdam rendezi a 2021-es Eurovíziót!
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top