ESC Hungary

INFE

INFE Poll 2021: Grúzia szavazatai

Újra itt vagyunk! Az Eurovízió Rajongók Nemzetközi Hálózata (INFE Network) és nemzetközi médiapartnere, az ESCToday büszkén jelenti be sorrendben 5. együttműködését. A mai naptól kezdve minden nap az esctoday.com elsőként fogja bejelenteni az INFE Network tagországainak szavazatait a 2021-es Eurovíziós Dalfesztivál dalairól. Természetesen a hálózat többi tagjai sem fognak lemaradni a szavazás alakulásáról. Ezennel megkezdjük a lelki felkészülést az Eurovízió 2021-re!

Az INFE Grúzia szavazatai
1 pont – Olaszország
2 pont – Svédország
3 pont – San Marino
4 pont – Málta
5 pont – Litvánia
6 pont – Franciaország
7 pont – Azerbajdzsán
8 pont – Ciprus
10 pont – Svájc
12 pont – Románia

Jól indul a szavazás Románia képviselőjének, Roxen-nek!

Az INFE Grúzia korábban Eurovíziós Grúziai Magazin néven volt ismert, 2017-ben csatlakozott az INFE hálózatához. Az Eurovíziós Grúziai Magazin hírekkel, tudósításokkal és Eurovíziós estek szervezésével az ország egyik legaktívabb rajongói csoportja, melynek célja a fesztivál még népszerűbbé tétele az országban.

Az INFE Network szavazásának eddigi győztesei:
2017 Olaszország: Francesco Gabbani – Occidentali’s Karma (Portugália 10. helyezett)
2018 Izrael: Netta – Toy (győztes)
2019 Hollandia: Duncan Laurence – Arcade (győztes)
2020 Litvánia The Roop – On Fire (n/a)

Az Eurovíziós Rajongói Klubok Nemzetközi Hálózatát (INFE) a Görög Eurovíziós Rajongói Klub hozta létre 2011-ben, és jelenleg is az egyike a két Eurovízió rajongók non-profit szervezetének. Az INFE már a kezdetektől fogva elnyerte az Eurovíziót szervező Európai Műsorszolgáltatók Szövetségének megbecsülését és támogatását, és azóta is hivatalosan képviselteti magát minden Eurovízión. Az INFE Network fő célja egyesíteni azokat a rajongókat Európában és azon is túl, akik kisebb csoportosulásokba tömörültek, hogy közös erővel legyenek egy nagy eurovíziós rajongói klub, és így a nagy Eurovíziós Család részei. A hálózat tagjai azon dolgoznak, hogy terjesszék az Eurovízió eszméit weboldalaikon, blogjaikon, közösségi médiás oldalaikon keresztül, illetve különböző eseményeket, összejöveteleket is létrehoznak. Magyarországnak is van INFE klubja: az INFE Magyarország klubot az ESC Hungary működteti. A magyar szavazás végeredménye egy héten belül ki fog derülni.

(esctoday.com)

About Author

INFE Poll 2021: Grúzia szavazatai
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top