ESC Hungary

INFE

INFE Poll 2021: Grúzia szavazatai

Újra itt vagyunk! Az Eurovízió Rajongók Nemzetközi Hálózata (INFE Network) és nemzetközi médiapartnere, az ESCToday büszkén jelenti be sorrendben 5. együttműködését. A mai naptól kezdve minden nap az esctoday.com elsőként fogja bejelenteni az INFE Network tagországainak szavazatait a 2021-es Eurovíziós Dalfesztivál dalairól. Természetesen a hálózat többi tagjai sem fognak lemaradni a szavazás alakulásáról. Ezennel megkezdjük a lelki felkészülést az Eurovízió 2021-re!

Az INFE Grúzia szavazatai
1 pont – Olaszország
2 pont – Svédország
3 pont – San Marino
4 pont – Málta
5 pont – Litvánia
6 pont – Franciaország
7 pont – Azerbajdzsán
8 pont – Ciprus
10 pont – Svájc
12 pont – Románia

Jól indul a szavazás Románia képviselőjének, Roxen-nek!

Az INFE Grúzia korábban Eurovíziós Grúziai Magazin néven volt ismert, 2017-ben csatlakozott az INFE hálózatához. Az Eurovíziós Grúziai Magazin hírekkel, tudósításokkal és Eurovíziós estek szervezésével az ország egyik legaktívabb rajongói csoportja, melynek célja a fesztivál még népszerűbbé tétele az országban.

Az INFE Network szavazásának eddigi győztesei:
2017 Olaszország: Francesco Gabbani – Occidentali’s Karma (Portugália 10. helyezett)
2018 Izrael: Netta – Toy (győztes)
2019 Hollandia: Duncan Laurence – Arcade (győztes)
2020 Litvánia The Roop – On Fire (n/a)

Az Eurovíziós Rajongói Klubok Nemzetközi Hálózatát (INFE) a Görög Eurovíziós Rajongói Klub hozta létre 2011-ben, és jelenleg is az egyike a két Eurovízió rajongók non-profit szervezetének. Az INFE már a kezdetektől fogva elnyerte az Eurovíziót szervező Európai Műsorszolgáltatók Szövetségének megbecsülését és támogatását, és azóta is hivatalosan képviselteti magát minden Eurovízión. Az INFE Network fő célja egyesíteni azokat a rajongókat Európában és azon is túl, akik kisebb csoportosulásokba tömörültek, hogy közös erővel legyenek egy nagy eurovíziós rajongói klub, és így a nagy Eurovíziós Család részei. A hálózat tagjai azon dolgoznak, hogy terjesszék az Eurovízió eszméit weboldalaikon, blogjaikon, közösségi médiás oldalaikon keresztül, illetve különböző eseményeket, összejöveteleket is létrehoznak. Magyarországnak is van INFE klubja: az INFE Magyarország klubot az ESC Hungary működteti. A magyar szavazás végeredménye egy héten belül ki fog derülni.

(esctoday.com)

About Author

INFE Poll 2021: Grúzia szavazatai
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top