ESC Hungary

INFE

INFE Poll 2023: Kezdődjön a szavazás!

Idén is meg lesz rendezve az INFE Poll, az Eurovízió Rajongók Nemzetközi Hálózatának előszavazása a 2023-as Eurovíziós Dalfesztivál dalairól.

Tudom, sokakban felmerül a kérdés, hogy mi lesz az INFEVision 2022 szavazással. Több hónapos csúszás van sajnos a kluboknál, a legkülönfélébb váratlan események hátráltatják az egész folyamatot. Az INFE elnökök tudnak a problémákról, ezért szigorúbb feltételekkel lesz újraírva a szabálykönyv (röviden: aki késik vagy nem küld szabályos videót határidőre, az a klub kiesik), több tagú bizottság fogja ellenőrzés alatt tartani a folyamatokat és határozottan beavatkozik probléma vagy késlekedés esetén.

Visszatérve az INFE Poll 2023-ra, a már elindított leveles szavazásunkat fogjuk használni az INFE Poll 2023-ra.

A 2023.04.09-ig beérkező leveles szavazatok fognak beleszámolódni az INFE Magyarország szavazataiba, melyet idén is az INFE Network nemzetközi médiapartnere fog publikálni elsőként.

Legyetek szívesek átgondolni a top 10 listátokat, segítségként itt van az eredeti cikk az idei dalokról

Legyetek szívesek letölteni a szavazólapot és a teljesen kitöltött lapokat emailben visszaküldeni a szavazz@eschungary.hu címre. Az INFE Poll részvétel határideje 2023.04.09 vasárnap éjfél.

Nagyon szépen köszönjük előre is a szavazatokat!

Szolgálati közlemény: Nem áprilisi tréfa, de a Napi Eurovízió 2023 sorozatunk április elsején kezdődik!

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top