ESC Hungary

INFE

INFEvision 2018: Kezdődik a magyar előválogató

Az INFEvision videós dalfesztivál (INFEvision Video Song Contest) 2011-ben volt először megrendezve, amit két év kivételével minden évben megtartottak az INFE hálózat tagjai között. 2018-ban Fehéroroszország rendezi az eseményt. A nagy döntő december 1-jén 20:00-tól kezdődik, a YouTube-n fogják közvetíteni. Idén Magyarország is részt vesz a rajongók közötti szavazós játékon, ezért kérjük az ESC Hungary olvasóit, hogy javasoljanak olyan YouTube videókat, amelyek megfelelnek a következő követelményeknek:

– Csak olyan videoklipekkel lehet nevezni, melyek az előadó hivatalos YouTube csatornáján jelentek meg 2017 szeptember 1 után. Élő fellépésről, televíziós fellépésről készült videóval, illetve dalszöveg klippel nem lehet nevezni. A videónak Full HD minőségűnek kell lennie (1920x1080px).
– Az előadónak vagy együttesnek magyar állampolgárnak kell lennie
– A dalszövegben (ami bármilyen nyelvű lehet) nem lehet obszcén nyelvezetű, nem tartalmazhat felhívást erőszakra
– A videó hossza maximum 5 perc lehet

A magyarországi előválogatóval kapcsolatban két határidő lesz az érdekes.

2018.10.24 éjfélig kérjük kommentben elküldeni az ajánlott videoklipek linkjeit.

2018.11.03 éjfélig lehet majd szavazni olvasóinknak emailben a videoklipekre. A szavazás időpontja és a szavazás email címe később lesz kihirdetve. A szavazás eredményét a nemzetközi döntőben fogjuk megtudni.

Szavazásra fel!

A regisztrált videók listája (folyamatosan bővül):
n/a

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top